fbpx

Αυτό είναι το στιλιστικό λάθος με το μαγιό σου στη παραλία αν έχεις γυμνασμένα πόδια!

Αυτό είναι το στιλιστικό λάθος με το μαγιό σου στη παραλία αν έχεις γυμνασμένα πόδια!

Κάποιοι κάνουν το λάθος να ξεχνάνε τα πόδια στη προπόνηση και έτσι δεν φροντίζουν να τα …αναδεικνύουν. Κάποιοι άλλοι όμως πράττοντας σωστά γυμνάζουν όλο το σώμα συμμετρικά και έχουν αποτελέσματα ισοδύναμα αθλητών fitness.

Έτσι λοιπόν είναι φυσικό να θέλουν να αναδείξουν τα γυμνασμένα πόδια τους! Κάνουν όμως ένα στυλιστικό λάθος!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα μικρά μυστικά για να φοράς σωστά τα εσώρουχα σου και να είσαι πάντα κύριος!

 

Φοράνε για παράδειγμα βερμούδα ή μαγιό βερμούδα και για να δείξουν τα γυμνασμένα πόδια τους σηκώνουν τη βερμούδα τόσο που μοιάζει περισσότερο με βράκα του 19ου αιώνα παρά ως σύγχρονο ρούχο!

 

 

Αν το σώμα σου είναι αθλητικό και γυμνασμένο δεν έχεις παρά να το αναδείξεις. Έχεις το σώμα που πολλοί άντρες θα ζήλευαν άρα γιατί να μην το τονώσεις; Τόλμησε λοιπόν ένα λίγο πιο κοντό μαγιό κι όχι φαρδύ. Φυσικά δε μιλάμε για κάτι υπερβολικό αλλά για ένα μαγιό που δε θα κρύψει το σώμα αλλά θα το κάνει να φανεί περισσότερο.

Προτίμησε λοιπόν ένα κοντό μαγιό που τονίζει τέλεια το γραμμωμένο σώμα σου που δεν θα αναγκαστείς να το …μαζεύεις. Βέβαια με αυτό το μήκος μαγιό πρέπει να προσέχεις το χρώμα και το σχέδιο που θα επιλέξεις. Μην κάνεις υπερβολές. Ναι μεν να τονίσεις τους κοιλιακούς για οποίους πέρασες έναν χειμώνα στο γυμναστήριο αλλά χωρίς να γίνεις ο περίγελος της παραλίας.

 

Από την άλλη βέβαια μπορείς να φορέσεις μαγιό speedo! Είναι ένας τύπος μαγιό που κατά πλειοψηφία ο γυναικείος πληθυσμός δεν αρέσκεται στο να βλέπει εκτός και αν αυτός που το φοράει πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Είναι προτιμότερο να πάρετε τη γνώμη μιας φίλης σας πριν αποφασίσετε να βγείτε στην παραλία διαφορετικά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να επωμιστείτε τις «συνέπειες».

Προτιμότερο πάντως είναι ένα μαγιό τύπου trunks! Ένα από τα πιο διαδεδομένα είδη που κυκλοφορούν και πολλοί το επιλέγουν είναι τα  trunks, κάτι ανάμεσα σε boxer και  μαγιό βερμούδα.