fbpx

Αυτό είναι το χρώμα του εσωρούχου που “τρελαίνει” τις γυναίκες!

Αυτό είναι το χρώμα του εσωρούχου που “τρελαίνει” τις γυναίκες!

Αν βρίσκεσαι μαζί της πρώτη φορά και θες να εκπλήξεις ένα είναι το χρώμα που πρέπει να δει κάτω από τα ρούχα σου. Το χρώμα του εσωρούχου σου δηλαδή που αρέσει πολύ στις γυναίκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί θέλει μαγκιά να φοράς λευκά εσώρουχα!

 

Τα λευκά εσώρουχα τα τελευταία χρόνια είναι παρεξηγημένα. Ωστόσο φαίνεται ότι πάντα αποτελούσε ευχάριστη έκπληξη όταν έρχεται η πρώτη στιγμή του γδυσίματος μπροστά της.

Τι σημαίνει για τις γυναίκες το λευκό χρώμα στα εσώρουχα; Τρείς λέξεις: Νοικοκυρεμένος, καθαριότητα και σέξι!

 

 

Ένας άντρας θέλει συνήθως το εσώρουχο μιας γυναίκας να του πει ότι είναι σέξι και καυτή. Μια γυναίκα, όταν κοιμάται για πρώτη φορά με κάποιον, θέλει επιπλέον το εσώρουχό του να της πει:

«Είμαι καθαρό, εφαρμοστό, χωρίς τρύπες και σπασμένα λάστιχα». Θέλει να ξέρει ότι έχει να κάνει με έναν υπεύθυνο άνθρωπο, που εκτός από το να την φέρνει σε οργασμό, ξέρει πώς χρησιμοποιείται και το πλυντήριο!Είναι σίγουρο, ότι όταν φτάνεις στην …κατάλληλη στιγμή μπορεί να μην υπολογίζεις το εσώρουχο που φοράς. Εκείνη ωστόσο το προσέχει! Ένα καθαρό, λευκό σλιπ ή εφαρμοστό μποξεράκι αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μια γυναίκα δεν θέλει να πέσει πάνω σε …μπόξερ με αρκουδάκια και καρδούλες, αλλά δεν θέλει να πέσει πάνω και σε λεοπάρ στρινγκ. Τις παλιές μέρες βέβαια, ο άντρας ήταν ένα απλοϊκό ον και γι΄ αυτό είχε στην διάθεσή του μόνο έναν τύπο εσώρουχου, το σώβρακο. Σήμερα όμως, υπάρχουν 700 διαφορετικά στιλ αντρικών εσωρούχων στην αγορά, σε διάφορα χρώματα και στιλ.

Όμως το λευκό, σε ότι τύπο επιθυμείτε κάνει τη διαφορά και κερδίζει τις εντυπώσεις.