fbpx

Αυτό που πρέπει να κάνεις όταν σε πάρει πρώην σου τηλέφωνο είναι ευγενικό και απόλυτο!

Αυτό που πρέπει να κάνεις όταν σε πάρει πρώην σου τηλέφωνο είναι ευγενικό και απόλυτο!

Σε πήρε αρκετό χρόνο για να την ξεπεράσεις! Βρήκες ξανά τους φίλους και  τις παρέες σου και περνάς καλά και γνώρισες μια άλλη κοπέλα! Και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και είναι εκείνη, η πρώην σου!

Κάτω από κανονικές συνθήκες μια «πρώην» δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να σε πάρει τηλέφωνο μιας και αφού αποφάσισε να χωρίσει εκτός αν: Αν σε δει τυχαία να περπατάς στο δρόμο αγκαλιά με τη νυν!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως θα καταφέρεις να «διαβάσεις» το μυαλό της και να την κατανοήσεις

Μη σε παραξενεύει. Μια γυναίκα σπάνια μπορεί να αποδεχτεί ότι ο άντρας που αυτή απέρριψε τόλμησε να φτιάξει ξανά τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος χωρίς τη …θεία παρουσία της. Σίγουρα , δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να σου μιλήσει μπροστά στην νυν κοπέλα σου αλλά δεν θα έχανε την ευκαιρία , ακόμα και αν δεν την ενδιαφέρετε καθόλου , να διεκδικήσει το ενδιαφέρον σου ξανά μέσω ενός απλού τηλεφωνήματος εκ του ασφαλούς και επειδή θυμάται το συνηθισμένο πρόγραμμα σου γνωρίζει ακόμα και τι ώρα να τηλεφωνήσει!

Θα σου πει ότι σε σκεφτότανε! Θα σου πει ότι ο τύπος που γι αυτόν σε χώρισε ήταν τελικά σκάρτος… Θα σου πει διάφορα και θα κάνει την καημενούλα…. Αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές της μνήμης σου για την αγάπη σας!

Μην τσιμπάς…. Άστην να βράζει στο ζουμί της.

Η μαγκιά πάντως δεν είναι να μην απαντήσεις στο τηλέφωνο. Η μαγκιά σου είναι να απαντήσεις και με ήρεμο τρόπο να της μιλήσεις για τα εξής:

  • Το πόσο ευτυχισμένος είσαι με την καινούργια σου σχέση
  • Μην είσαι επιθετικός απέναντι της σε καμία περίπτωση
  • Και μη διανοηθείς να της πεις πόσο δύσκολο ήταν για σένα να την ξεπεράσεις!

Αν σου ξανατηλεφωνήσει, που θα το κάνει σίγουρα, παίξε ξανά replay τα προηγούμενα που της είπες.

Και μην αφήνεις το εαυτό σου να γίνει θύμα και να  τονώσεις έτσι τη ματαιοδοξία της!