fbpx

Αυτό το καλοκαίρι έχεις να διαλέξεις μια από 11 τύπους γυναικών!

Αυτό το καλοκαίρι έχεις να διαλέξεις μια από 11 τύπους γυναικών!

Και τον χειμώνα τις προσέχεις, όμως το καλοκαίρι είναι διαφορετικές… με το μαγιουδάκι τους στη παραλία ή τα …ανάλαφρα φορέματα στη πόλη και σε …ξεσηκώνουν βλέποντας τις να παίρνουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι νομίζεις ότι βλέπουν τα …βλέμματα στο σώμα σου στη παραλία;

 

Όμως μπορεί να είναι όμορφες καλλίγραμμες αλλά αποτελούν 11 διαφορετικούς τύπους γυναικών που πρέπει να μάθεις να ξεχωρίσεις πριν κάνεις την πρώτη κίνηση.

Για να μην παίζεις …ρώσικη ρουλέτα δες ποιοι είναι οι 11 τύποι γυναικών που εντοπίζεις το καλοκαίρι:

 

  1. H seχbomb

Kλέβουν τα βλέμματα όλων όταν μπαίνουν σε έναν χώρο λόγω του style και της αυτοπεποίθησης τους.Βέβαια όπως προείπαμε δεν είναι και ο μοναδικός τύπος οπότε μπορείς να ηρεμήσεις. Και να θυμάσαι ότι όταν θέλεις κάτι πιο σοβαρό κατά 99% δεν θα επιλέξει μια τέτοια γυναίκα.

 

 

  1. Εκείνη που έχει μείνει παιδί

Θα έχεις ακούσει ότι οι άντρες μένουν για πάντα παιδιά και δεν ωριμάζουν εύκολα άρα το ίδιο ψάχνουν και σε μία γυναίκα. Όχι όλοι βέβαια αλλά κυρίως εκείνοι που όσο χρονών και αν είναι παίζουν ακόμη με το playstation τους και δεν σταματάνε τις τρέλες. Αυτός ίσως είναι και ένας λόγος που οι άντρες μεγαλύτερων ηλικιών έλκονται από τις μικρότερες γυναίκες. Είναι αυτός ο αυθορμητισμός που δεν πρόκειται να τον χάσουν ποτέ”,” μαζί με το μόνιμο χαμόγελο.

 

  1. Η«μαμά» για τους …μαμάκηδες

Πολλοί άντρες έχουν έρωτα με τη μαμά τους και ότι και αν κάνεις ποτέ δεν θα την ξεπεράσεις. Αυτοί λοιπόν είναι που ψάχνουν να βρουν μια που να μπορεί να πλησιάσει στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας κυρίως την μητέρα τους. Ο βασικός λόγος είναι ότι θέλουν την φροντίδα που τους έδινε η μητέρα τους”,” από μια άλλη γυναίκα.

 

 

  1. Η cool φίλη

Υπάρχουν και άντρες όμως που αυτό που θέλουν από μια γυναίκα είναι να είναι πάνω απ’ όλα φίλη τους. Θέλουν δηλαδή να έχουν κοινά γούστα να τρέχουν μαζί τους για να δούνε ποδόσφαιρο και να παίζουνε videogames. Στο seχ όμως θέλουν να είναι ανοιχτή και με φαντασία να μην κολλάει πουθενά.

 

  1. Η μυστηριώδης

Από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι άντρες που λατρεύουν το μυστήριο σε μια γυναίκα και θέλουν να είναι απρόβλεπτη. Τα προβλήματα όμως ξεκινάνε όταν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα της σχέσης χάνεται αυτό το μυστήριο και αρχίζουν να βαριούνται.

 

  1. Η ανεξάρτητη γυναίκα

Ναι και όμως υπάρχουν άντρες που θέλουν η γυναίκα τους να είναι ανεξάρτητη και να προσπερνάει μόνη της όλα τα εμπόδια. Αυτή η σιγουριά ότι μπορεί να κάνει τα πάντα”,” ακόμη και το να αλλάξεις τις λάμπες του σπιτιού τους εξιτάρει.

 

 

  1. Η γυναίκα «θέλω απεγνωσμένα να μαυρίσω»:

Ο πιο συχνός τύπος γυναίκας τα τελευταία 20 χρόνια στον πλανήτη. Από τότε που οι γαζέλες έγιναν στη μόδα προσπαθούν απεγνωσμένα κάθε χρόνο από τον Μάιο να γίνουν όσο πιο μαύρες μπορούν. Θα τις καταλάβετε από χιλιόμετρα!! Είναι συνήθως εκείνες που πασαλείβονται κάθε ένα τέταρτο με λάδια και γυρίζουν μπρος πίσω σαν τηγανίτα για να κάνουν ένα ομοιόμορφο μαύρισμα!

 

  1. Η «προσεχώς νύφη

Είναι εκείνη που παραβρίσκεται σε όλα τα bachelorparties και προσμένει με ανυπομονησία το δικό της! Θα την αναγνωρίσετε από τον τρόπο που κοιτάζει γύρω της!

 

  1. Η «αλκοόλα»

Είναι εκείνη που βρίσκεται συνήθως δίπλα στο bar και παραγγέλνει cocktails μέρα μεσημέρι! Είναι πρόθυμη για φλερτ και δεν θα πει ποτέ όχι σε ένα σφηνάκι κερασμένο από εσάς! Ιδανική περίπτωση για ένα χαλαρό ….. ποτάκι!!

 

  1. Η «τουρίστρια»

Είναι εκείνη που ήρθε στην Ελλάδα να ζήσει ένα ξέφρενο καλοκαίρι! Θα την αναγνωρίσετε από τον τρόπο που θα φωτογραφίζει τα πάντα”,” πιθανόν να κάνει topless και να γελάει με το παραμικρό! Η διασκέδαση μαζί της είναι εγγυημένη!

 

  1. Η «πρώην»

Καταραμένη σύμπτωση ή μήπως όχι;; Παντού υπάρχει μια πρώην να καραδοκεί! Ένα αθώο flashback δεν έβλαψε κανέναν! Εάν βρίσκεστε στο ίδιο mood μπορείτε να θυμηθείτε τα παλιά! Προσοχή όμως όταν χειμωνιάσει….!!