fbpx

Αυτό το καλοκαίρι οι περισσότεροι θα ψάξουν …μόνιμες σχέσεις!

Αυτό το καλοκαίρι οι περισσότεροι θα ψάξουν …μόνιμες σχέσεις!

Ερευνώντας 2000 singles που χρησιμοποιούν το Match οι υπευθυνοι του app ανακάλυψαν πως ναι μεν το καλοκαίρι του 2021 θα είναι άκρως ερωτικό, όπως αναμενόταν, αλλά οι προθέσεις των χρηστών του είναι σοβαρές. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, η υπεύθυνη του Match Rachel DeAlto, εκτίμησε πως η πλήρης απελευθέρωση από τα περιοριστικά μέτρα ενόψει εμβολιασμού θα φέρει έκρηξη δραστηριότητας στους χρήστες του dating app.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα γίνεις ο περιζήτητος της παραλίας και θα αράζεις να τις …περιμένεις!

 

Είναι ένα φαινόμενο που έχει ήδη αρχίσει να καταγράφεται με βάση τα πρώτα μέτρα χαλάρωσης και η εκτίμηση για ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι είναι μάλλον εύκολη πρόβλεψη. Αυτό που δεν ήταν τόσο προφανές είναι ότι στα προφίλ των χρηστών έχει αρχίσει να διακρίνεται μια μεγαλύτερη ζήτηση στη μόνιμη σχέση και όχι στο casual sex που θα περίμενε κανείς από τους χρήστες ενός dating app.

Εκτιμάται ότι αυτή η αλλαγή προτιμήσεων σχετίζεται με το τραύμα της μοναξιάς που προκάλεσε το παρατεταμένο lockdown. Ακόμα και σε συνθήκες εγκλεισμού το ευκαιριακό σεξ δεν ήταν κάτι το ακατόρθωτο. Όμως για τους singles που ήταν σε αναζήτηση μια πιο ουσιαστική σχέσης.

Το πόσο καθοριστικός είναι ο εμβολιασμός φαίνεται και από τις απαντήσεις που έδωσαν οι 2000 συμμετέχοντες αφού για τους περισσότερους η 2η δόση θα είναι και αυτή που θα απελευθερώσει τη libido τους. Ταυτόχρονα μαζί με τα κριτήρια ομορφιάς και χαρακτήρα, πολλοί είναι αυτοί που θα θέσουν και ζήτημα εμβολιασμού από τον ή την επίδοξο σύντροφό τους κάτι που μαρτυρά πως το εμβόλιο τείνει να κατακτήσει το status του προφυλακτικού για τη σεξουαλική μας ζωή. Για να δούμε θα μας βρει διπλούς ο Σεπτέμβρης ή πάλι μόνους θα μας βρει;

Δες τα στοιχεία της έρευνας:

Το 70% δηλώνει ότι θα δώσει τη μέγιστη προσπάθεια για να κάνει σεξ αυτό το καλοκαίρι.

Το 69% νιώθει πιο κατασταλαγμέν για τις επιλογές που πρόκειται να κάνει.

Το 40% δηλώνει ενθουσιασμένο με τη χρήση dating apps.

Τo 52% ανησυχεί πως τα match που θα κάνουν δεν βλέπουν το ίδιο σοβαρά την προοπτική μόνιμης σχέσης

Το 71% θα ήθελε να βρίσκεται σε σχέση μέχρι τον Σεπτέμβριο σε αντίθεση με το 7% που δεν θα το ήθελε.

Το 65% δεν ενδιαφέρεται καθόλου για casual sex, σε αντίθεση με το 35% που το επιθυμεί.

Το 57% των singles θέλει να κάνει σεξ το καλοκαίρι ανεξάρτητα από την προοπτική του.

Το 46% δήλωσε πως θα ξεκινήσει να φλερτάρει με το ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του.

Το 56% προβληματίζεται με το αν θα είναι εμβολιασμένος ο/η σύντροφός του.