fbpx

Αυτό το πιάτο με τα καταπληκτικά ψητά το τρως στο Αγλέορα στα Λαδάδικα!

Αυτό το πιάτο με τα καταπληκτικά ψητά το τρως στο Αγλέορα στα Λαδάδικα!

Τα κρέατα είναι ένα κι΄ ένα διαλεγμένα από την Αλμωπία και το μαγείρεμα τους από τον σεφ του «Αγλέορα»  το καλύτερο. Πραγματικά λιώνουν στο στόμα!

 

Όλα αυτά συμβαίνουν στο νέο meat food της Θεσσαλονίκης στον «Αγλέορα» στα Λαδάδικά ακριβώς απέναντι από τα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το πάρτι του Ρώσου δισεκατομμυριούχου που ξεσήκωσε τη Μύκονο

 

Ο Άρης και η παρέα του αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα στέκι για καλό κρέας στον πεζόδρομο που παραδοσιακά τρως μπακαλιάρο! Τώρα πλέον τρως και κρέας και μάλιστα διαλεχτό από τα καλύτερα της Αλμωπίας αλλά και της Κερκίνης, αφού έχει και χειροποίητα βουβαλίσια λουκάνικα και όχι μόνο!

 

 

Αλλά δεν είναι τα μόνα χειροποίητα. Με την εποπτεία του Δημήτρη Σεκεσλίδη, του σεφ του Αγλέορα, όλα τα προσφερόμενα στο μαγαζί είναι χειροποίητα.

Από τον κιμά που θα γίνουν τα σουτζουκάκια και τα μπιφτέκια μέχρι και τα λουκάνικα που φτιάχνονται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο της Αλμωπίας και είναι πεντανόστιμα.

 

 

Αξίζει να δοκιμάσεις την τηγανιά και όχι μόνο!

Τα σουβλάκια είναι φτιαγμένα από καθαρό κρέας που λιώνει στο στόμα. Το ίδιο και τα φιλέτα!

 

 

Ο Αγλέορας είναι ένα στέκι όπου σέβονται το κρέας πριν το σερβίρουν!

Οι αλοιφές επίσης είναι δικές τους! Η κουζίνα δουλεύει από νωρίς το πρωί για να προετοιμάσει όλες τις νοστιμιές που θα σερβιριστούν αργότερα μέσα στην ημέρα.

 

 

Το τσίπουρο παραδοσιακό από τη Αλμωπία και αυτό. Οι πατάτες από την περιοχή του Αρχαγγέλου για όσους γνωρίζουν τι σημαίνει καλή πατάτα!

 

 

Σε γενικές γραμμές το περιβάλλον του Αγλέορα είναι όμορφο και απλό. Το φαγητό όμως είναι νόστιμο και πλούσιο για να φας τον αγλέορα!

 

Τηλέφωνο: 231 601 9730