fbpx

Αυτό το σημείο του γυναίκειου σώματος που είναι το φετίχ των περισσοτέρων!

Αυτό το σημείο του γυναίκειου σώματος που είναι το φετίχ των περισσοτέρων!

Τα φετίχ είναι συνήθως το μικρό κρυμμένο μυστικό όλων μας που αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης!

Ερευνητές του πανεπιστήμιου της Μπολόνια αποφάσισαν να ανακαλύψουν ποια είναι τα πιο επικρατέστερα φετίχ των ανδρών και το …ανακάλυψαν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι είναι αυτό που κάνει τον «μικρούλη» σου να …σκληραίνει!!!

 

Είναι τα πόδια! Ναι καλά διαβάσατε. Οι άνδρες εμπνέονται κυρίως από τα σεξουαλικά πόδια των γυναικών και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό! Μεγαλύτερη έλξη προκαλούν τα πόδια σε ποσοστό 47%. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό τα α παπούτσια, οι μπότες και οι κάλτσες έρχονται πρώτα στη λίστα των φετίχ σε ποσοστό που αγγίζει το 64%.

Στη συνέχεια οι ερευνητές αναφέρουν ότι ένα ποσοστό μόλις 12% διεγείρεται με τα εσώρουχα και ένα ποσοστό το 5% με τους μυς του σώματος.

Στην έρευνα μετείχαν 150.000 άνθρωποι και απάντησαν στο σχετικό ερωτηματολόγιο με τη βασική ερώτηση «ποιο από όλα τα μέρη του σώματος είναι εκείνο που προκαλεί τη μεγαλύτερη σεξουαλική έλξη και διέγερση». Οι απαντήσεις που πήραν οι ερευνητές καταλήγουν σε ποσοστό που αγγίζει το 47% ότι είναι τα άκρα και τα δάχτυλα των ποδιών!

Η ίδια έρευνα έδειξε πως όταν πρόκειται για αντικείμενα που έχουν σχέση με το σώμα  τα παπούτσια, οι μπότες, οι κάλτσες κι οποιοδήποτε άλλο είδος υπόδησης κατατάσσονται πρώτα στη λίστα των φετίχ με ποσοστό 64%.

«Τα πόδια και τα αντικείμενα που σχετίζονται με τα πόδια ήταν η κατηγορία με τις περισσότερες προτιμήσεις» υπογράμμισαν οι ερευνητές.

Ακόμα ένα ποσοστό 9% διεγείρεται με τα παλτά ή κάθε είδους πανωφόρια με τα σωματικά υγρά ή κάποιους συγκεκριμένους σωματότυπους.

Μόλις 7% των ερωτηθέντων ερεθίζονται σεξουαλικά απ τα μαλλιά του ή της παρτενέρ τους 5% από τους μυς του σώματος και 4% από τα γεννητικά όργανα και κάποιες παρεμβάσεις στο σώμα όπως τατουάζ κρίκους και άλλα.

Το 3% των ερωτηθέντων έχει φετιχισμό με τον αφαλό ή τα στήθη και μόλις 2% με το στόμα τα χείλη τα δόντια ή τους γλουτούς.

Tα χαμηλότερα ποσοστά συγκεντρώνουν ως ερωτικά φετίχ… τα στηθοσκόπια τα ρολόγια χειρός τα βραχιόλια ή οι μπρασελέδες ενώ νύχια μύτες, αυτιά, λαιμός και μυρωδιές του σώματος περιορίζονται στο 1% των προτιμήσεων.