fbpx

Αφιέρωμα στην «δική» μας Ίνα από το μεγαλύτερο περιοδικό ενηλίκων του κόσμου

Αφιέρωμα στην «δική» μας Ίνα από το μεγαλύτερο περιοδικό ενηλίκων του κόσμου

Στο μεγαλύτερο περιοδικό ενηλίκων του κόσμου, το αμερικάνικο AVN, έχει την «τιμητική» της η βραβευμένη «Θεά του Έρωτα από την Ελλάδα», όπως είναι γνωστή στο εξωτερικό, Ίννα Ιννάκι με ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα βάζοντας έτσι για άλλη μια φορά την Ελλάδα στην ελίτ της παγκόσμιας βιομηχανίας ενηλίκων ανά την υφήλιο!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H δωρεά της Ίννας Ιννάκι σε Οίκο φιλοξενίας κακοποιημένων μητέρων

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό AVN είναι το Νο 1 παγκοσμίως περιοδικό που εδρεύει στην Αμερική καλύπτει όλα τα νέα της διεθνούς βιομηχανίας ενηλίκων, αλλά και διοργανωτές των “AVN awards” τα “Όσκαρ” της βιομηχανίας ενηλίκων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας !

 

 

Η Inna μεταξύ άλλων αναφέρεται στο αρκετά πετυχημένο sugarbabes.tv, το οποίο αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές και ακολούθους, ενώ πλέον η εταιρία ξεπερνά κατά πολύ τους 80 ηθοποιούς που έχουν λάβει μέρος στις 120 παραγωγές της και πολλές άλλες που δεν είναι ακόμα στην δημοσιότητα. Παράλληλα αναφέρθηκε στις υποψηφιότητες της Ελλάδας για βραβείο «ΑVN» μέσα από τις παραγωγές της.

Σε ότι αφορά την εκδοτική της προσπάθεια με το περιοδικό Sugarbabes, η Inna τόνισε πως «στην αρχή ήμασταν διστακτικοί για το αν θα είχε επιτυχία το concept λόγω του ότι όλοι βρίσκουν υλικό στο διαδίκτυο. Παρόλα αυτά βάλαμε στο περιοδικό ένα κωδικό, με τον οποίο ο αναγνώστης αποκτά για ένα μήνα δωρεάν πρόσβαση στο site της εταιρίας παραγωγής SugarBabes».

 

 

Όπως είναι γνωστό όμως, η Inna δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει την Ελλάδα και έτσι το αμερικάνικο περιοδικό αποτέλεσε ένα ακόμη «βήμα» για να μιλήσει για την χώρα μας, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε συνεργάτες και θαυμαστές για την στήριξή τους!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξή της Ιnnas Innaki στα Ελληνικά:

Η Ιnna Innaki δηλώνει στο AVN magazine ότι ο ιστότοπός της Sugarbabes.tv είναι “ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”.

«Στην αρχή, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι το site θα είναι τόσο μεγάλη επιτυχία. Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές μας, δεν σταμάτησα ποτέ να πιστεύω ότι θα πετύχουμε και νά΄μαστε τώρα!», λέει η Inna που ξεκίνησε το SugarBabes με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Teo το 2017.

Τώρα ο ιστότοπος είναι ένας από τους πιο δυνατούς διαδικτυακούς προορισμούς για ενήλικες, με έναν θησαυρό ποιοτικού σκληρού περιεχομένου, (που γυρίστηκε κυρίως στην Ελλάδα) μια πλήρη σειρά επώνυμων προϊόντων και τώρα το δικό της περιοδικό SugarΒabes.

«Γινόμαστε όλο και πιο δημοφιλείς κάθε χρόνο και γι ‘αυτό, θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μας για όλη αυτή την υποστήριξη κατά τη διάρκεια των ετών», προσθέτει η Ιnna Innaki.

Η Ελληνίδα σούπερ σταρ αποκαλύπτει ότι η SugarBabes μετράει ήδη περισσότερες από 100 σκηνές στον ιστότοπο με 120 αναρτημένες και πολλές έτοιμες που δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί.

 

 

«Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 87 πρωταγωνιστές που είναι ήδη μέρος των ταινιών που ξεκίνησαν, ενώ ακόμη και τώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας στρατολογούμε νέα πρόσωπα», προσθέτει.

Όταν η Innaki έλαβε υποψηφιότητα για την Καλύτερη All-Girl Σκηνή Ξένης Παραγωγής για το 2021, η είδηση έγινε viral στη χώρα της.

«Ήταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν έμαθαν ότι προτάθηκα για τα βραβεία AVN! Τα μέσα ενημέρωσης το δημοσίευσαν σε όλους τους μεγάλες ιστοσελίδες, σε τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιοφωνικά κανάλια, εφημερίδες και περιοδικά. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την υποστήριξή τους!” λέει η Ιnna. “Ως εκ τούτου, λυπάμαι πραγματικά που δεν τους έφερα τουλάχιστον ένα βραβείο. Με υποστηρίζουν από την αρχή της καριέρας μου και κάθε φορά μου δίνουν ακόμη περισσότερα κίνητρα να κερδίσω τουλάχιστον ένα βραβείο AVN».

Στην υποψήφια σκηνή, η Ινάκι συμμετείχε με γνωστή πρωταγωνίστρια σε μια εκρηκτική περίπτυξη για τη δημοφιλή σειρά τους “Greek Taxi”.

«Ήταν πραγματικά τιμή για μένα η υποψηφιότητα για τα βραβεία AVN, νιώθω πραγματικά ενθουσιασμένη, ειδικά όταν μιλάμε για girl/girl σκηνή, γιατί το απολαμβάνω πραγματικά!» προσθέτει η Ιnna.

Αναφέρει πως η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας, ωστόσο, παρά τις οικονομικές προκλήσεις, η Inna κυκλοφόρησε το δικό της περιοδικό SugarBabes πριν από τρεις μήνες και βρίσκεται ήδη στην δημιουργία του τρίτου τεύχους.

«Δεν ήμασταν σίγουροι πώς θα πάει γιατί τώρα τα πάντα είναι online, σε βαθμό που ακόμα και πολλά περιοδικά έπαψαν να δημοσιεύουν”, λέει. Για καλή μας τύχη, αποφασίσαμε να βάλουμε έναν κουπόνι με κωδικό που θα παρέχει δωρεάν πρόσβαση για ένα μήνα στο περιεχόμενο του SugarBabes.tv! Αυτό ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους και αποτελεί έναν λόγο παραπάνω να αγοράσουν το έντυπο. Επίσης λόγω της επιτυχίας μας, αποφασίσαμε να δώσουμε μέρος του κέρδους στη φιλανθρωπία. Μετά τις πωλήσεις του πρώτου τεύχους, αγοράσαμε και μοιράσαμε 10.000 μάσκες δωρεάν και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βοηθάμε όσο μπορούμε με κάθε κέρδος που κάνουμε.»