fbpx

Βασίλης Ράπτης: Το μυστικό της επιτυχίας είναι να αγαπάς τη δουλεία σου!

Βασίλης Ράπτης: Το μυστικό της επιτυχίας είναι να αγαπάς τη δουλεία σου!

Είναι νέος, ωραίος, ηλεκτρονικός υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων με πτυχίο ΤΕΙ ένα επάγγελμα που όμως δεν άσκησε ποτέ, αντίθετα με τις δημόσιες σχέσεις που όπως φαίνεται τo έχει έμφυτo!

Ο λόγος για τον Βασίλη Ράπτη, ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της νυκτερινής Αθήνας, αφού εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις του Voodoo!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Νάσος Νταλλής: Η ευκαιρία ζωής, η επιτυχία και τα χυδαία φλερτ μεθυσμένων γυναικών!

 

Ο Βασίλης είναι 36 χρονών μπορεί να ζει και να εργάζεται στην Αθήνα, κατάγεται όμως από τον Πύργο Σαντορίνης που αγαπάει και δεν χάνει ευκαιρία να το δηλώνει.

 

 

Μια άλλη βασική αγάπη είναι ο αθλητισμός «Από πολύ μικρός ασχολούμαι με το μπάσκετ με πολεμικές τέχνες μέχρι τα 17 μου και μετά με το γυμναστήριο μέχρι και σήμερα» εξηγεί.

Όμως καταφέρνει να είναι ένας πετυχημένος διοργανωτής event και να συνδυάζει δουλεία, προσωπική ζωή και γυμναστική; «Για να γίνει η επιτυχία αυτή δυστυχώς πρέπει να θυσιάσεις την προσωπική σου ζωή είναι ένα από τα μειονεκτήματα δυστυχώς αυτής της δουλειάς. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, πρέπει να αφοσιωθείς στη δουλεία σου να κάνεις την επιτυχία αν όντως σε ενδιαφέρει ώστε να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος και μετά να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή σωστά επειδή μέχρι τότε είναι πολύ δύσκολο μια γυναίκα να μείνει διπλά σου και να ανεχτεί τη ζωή που κάνεις» λέει ο ίδιος

 

 

Νυκτερινή δουλειά, σωστή διατροφή και προπόνηση είναι συνήθως δύο πράματα που δεν συμβαδίζουν εύκολα. «Υπάρχει εβδομάδα που δεν προλαβαίνω να πάω καθόλου γυμναστήριο αλλά στο περίπου τρις με τέσσερις φορές την εβδομάδα 45 λεπτα με μια ωρα είναι η προπόνηση μου. Την λέξη διατροφή την έχω βγάλει από το λεξιλόγιο μου είμαι της άποψης να τρώω ότι θέλω χωρίς να στερώ από τον εαυτό μου τίποτα».

 

 

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου αν υπάρχει; «Το μυστικό της επιτυχίας είναι να αγαπάς τη δουλεία σου και να τη κάνεις με όρεξη άμα το κάνεις σαν αγγαρεία τότε υπάρχει ημερομηνία λήξης, σε όλες τις δουλείες ισχύει αυτό πιστεύω. Όταν βαριέμαι κάπου η το κλίμα δεν είναι καλό, επειδή παίζουν σημαντικό ρολό οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι, τότε έχω φύγει από …χθες» λέει χαρακτηριστικά.

 

 

Ο Βασίλης είναι ωραίος, στιλάτος και γενικά εμφανίσιμος άντρας! Όπως είναι φυσικό γίνεται «μαγνήτης» για τις κυρίες. Τι πρέπει όμως να έχει η γυναίκα που θα σε γοητεύσει; «Υπομονή και καθόλου γκρίνια» απαντάει χαμογελώντας!

Όπως λέει ο ίδιος αντιμετωπίζει τους πειρασμούς της νύχτας «με χαμόγελο» ενώ για τις καλές και κακές ερωτικού τύπου περιπέτειες τονίζει: «Έχω φάει τα μούτρα μου αρκετές φορές αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα και δεν πτοούμε»!

Έχεις φίλους που σε στηρίζουν; «Οι φίλοι μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και με στηρίζουν σε όλα. Επαγγελματικά, στην προσωπική μου ζωή είναι πάντα διπλά μου και τους ευχαριστώ πολύ»

Ποια είναι τα χόμπι σου; «Η γυμναστική και η μηχανοκίνητη οδήγηση εκεί βγάζω τα νευρά μου».