fbpx

Βγάζεις selfie στο γυμναστήριο; Δες τι λένε ότι μπορείς να πάθεις!

Βγάζεις selfie στο γυμναστήριο; Δες τι λένε ότι μπορείς να πάθεις!

Σίγουρα δεν είσαι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος που βγάζει selfie στο γυμναστήριο είτε στα όργανα είτε στα αποδυτήρια! Κυρίως το κάνεις για να δεις την πρόοδο σου ή για να δείξεις στους φίλους σου στο Facebook ότι προπονείσαι σκληρά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 21 «μυστικά» του σώματος σου που σίγουρα δεν γνωρίζεις!

 

Όμως κάποιοι επιστήμονες έχουν διαφορετική γνώμη! Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου μελέτησαν το λόγο που τόσοι πολλοί άνθρωποι μοιράζονται τις στιγμές που αθλούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα αποτελέσματα είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά όχι και τόσο κολακευτικά.

Η μελέτη κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: Όσοι δημοσιεύουν στο Facebook φωτογραφίες τους κάθε φορά που γυμνάζονται τείνουν να είναι ναρκισσιστές!

Σύμφωνα με τους ερευνητές ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να καυχηθούν για το πόσο χρόνο επενδύουν στην εμφάνιση τους.

Ο δεύτερος στόχος τους είναι να ενημερώνουν όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους για τα επιτεύγματα τους. Αναζητάνε δηλαδή την προσοχή και την επικύρωση από τους άλλους. Και μπορεί να δέχονται πολλά likes και θετικά σχόλια για τις φωτογραφίες που ανεβάζουν συνήθως όμως οι περισσότεροι φίλοι στο facebook που κάνουν ένα like σε κάποιον δεν σημαίνει ότι τον συμπαθούν το αντίθετο μάλιστα.