fbpx

Βόλτα για καφέ εν μέσω lockdown; Αν έχεις μηχανή να πως τον απολαμβάνεις!

Βόλτα για καφέ εν μέσω lockdown; Αν έχεις μηχανή να πως τον απολαμβάνεις!

Τα καφέ κλειστά, οι ταβέρνες και τα εστιατόρια κλειστά και εσύ είσαι από τους τυχερούς γιατί πολύ απλά έχεις μηχανή και αν η παρέα σου είναι με μηχανές τότε είσαι από τους πολύ τυχερούς!

Και γιατί το λέμε αυτό; Επειδή πολύ εύκολα μπορείς να περάσεις την ώρα σου και να πιείς έναν καφέ με την παρέα μακριά από την πόλη, τα πάρκα της και τον συνωστισμό. Και δεν είναι ανάγκη να πας εκδρομή κάπου μακριά. Μια βόλτα στις γύρω περιοχές της πόλης που ζεις, σε απόσταση λιγότερη της μισής ώρας, αξίζει για να περάσεις την ώρα σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά τη βόλτα με τη μηχανή σου θα ακολουθήσει … σεξάκι

 

Είτε με την κοπέλα σου, είτε με τον κολλητό σου μπορείτε αν κάνετε μια ωραία βόλτα και να ανακαλύψετε όμορφα σημεία περιμετρικά της πόλης που ζείτε!

Βέβαια εκτός από τις βόλτες με τον …καφέ στο χέρι, μπορείς να σχεδιάσεις μια ωραία μοτο-εκδρομή το σαββατοκύριακο με τα φαγητά στη μπαγκαζιέρα ώστε να στήσετε κάποιο όμορφο πικνικ.

Όπως και να έχει εσύ που έχεις μοτοσικλέτα είσαι σίγουρα πιο ελεύθερος να κινηθείς να απολαύσεις κάτι περισσότερο από την πλατεία της περιοχής σου και σίγουρα με περισσότερη ασφάλεια.