fbpx

Γέμισε τη μπανιέρα και κάνε το μπάνιο σου το καλύτερο spa!

Γέμισε τη μπανιέρα και κάνε το μπάνιο σου το καλύτερο spa!

Μόνος σπίτι και αραχτός. Είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσεις και μάλιστα πολύ… τόσο πολύ που να μη θες να πας από τον καναπέ στο κρεβάτι.

Και δεν λέμε να γίνεις λιώμα στο ποτό, αλλά απλά να γεμίσεις τη μπανιέρα και να την μετατρέψεις σε ένα τέλειο spa!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι λόγοι να γεμίσεις την μπανιέρα σου και να την …αράξεις

 

Για αν το κάνεις αυτό δεν αρκεί να γεμίσεις την μπανιέρα σου με καυτό νερό, φυσικά άλατα και αφρόλουτρο. Άσε την μπανιέρα να γεμίσει και φρόντισε να ετοιμάσεις την ατμόσφαιρα.

Αν το φως στο μπάνιο σου χαμηλώνει τότε είναι καλό να το κάνεις. Αν όχι σβήστο και άναψε κεριά!

Τα κεριά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να χαλαρώσεις. Μην παραλείψεις, λοιπόν, να ολοκληρώσεις το τέλειο σκηνικό ανάβοντας ένα τουλάχιστον κερί, αλλά όχι όποιο! Όσα μυρίζουν λεβάντα, χαμομήλι, νερόλι ή vetiver έχουν και χαλαρωτικές ιδιότητες.

Βάλε την αγαπημένη σου μουσική κάτι που θα σου φτιάξει την διάθεση και θα σε χαλαρώσει παράλληλα.

Πάρε ένα ποτήρι κρασί ή το ποτό που πίνεις και άρχισε τη χαλάρωση!

Πρόσεξε τη σωστή θερμοκρασία του νερού να είναι ζεστό όπως στα spaπου πας και χαλαρώνεις!

Το αφρόλουτρο που θα επιλέξεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θέλεις μια μυρωδιά που θα σε ηρεμήσει και μια σύσταση και υφή που θα ενυδατώνουν το δέρμα σου την ώρα που απολαμβάνεις το αφρόλουτρό σου. Απόφυγε, λοιπόν, οτιδήποτε μυρίζει κίτρο γιατί σου δημιουργεί εγρήγορση και προτίμησε τις κρεμώδεις υφές.

Μια άλλη επιλογή για το μπάνιο σου είναι να βάλεις άλατα. Γιατί να το κάνεις; Γιατί τα άλατα ανακουφίζουν από μυικούς πόνους και προσφέρουν χαλάρωση. Ειδικά, λοιπόν, αν δουλεύεις από το σπίτι σε μια άβολη καρέκλα όλη μέρα, θα σου κάνουν μόνο καλό!

Και βέβαια μπορεί να σκεφτείς ότι καλύτερα θα ήταν να έχεις και παρεούλα. Μη το λες γιατί τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα χαλάρωνες!

Άραξε στη μπανιέρα σου και απόλαυσε τη μοναξιά. Χαλάρωσε το μυαλό σου και να δεις ότι οι σκέψεις θα μπούνε μόνες τους σε τάξη!