fbpx

Γιατί νομίζεις ότι εκείνες φωνάζουν όταν κάνουν σεξ; Μάθε για να εκπλαγείς!

Γιατί νομίζεις ότι εκείνες φωνάζουν όταν κάνουν σεξ; Μάθε για να εκπλαγείς!

Όταν κάνουμε σεξ οι άντρες άντε να βγάλουμε κανένα βογγητό, κάτι σα να σηκώνουμε πολλά κιλά στο γυμναστήριο…. εκείνες όμως ξεσηκώνουν τον ….κόσμο με τις φωνές τους, ειδικά αν ο άντρας της το κάνει… καλά και …δυνατά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες; Ιδού οι μεγάλες αλήθειες!

 

Η επιστήμη ασχολήθηκε με τις γυναίκες, που όταν κάνουν σεξ σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι. Η αλήθεια είναι ότι τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας στο κρεβάτι είναι σαν τον οργασμό της. Πότε δεν είσαι σίγουρος ότι είναι αληθινά και όχι προσποιητά. Τώρα όμως τίθεται επί τάπητος όχι ο οργασμός της αλλά τα «αχ» και «βαχ» που ξεστομίζει με στόμφο και ένταση, όταν κάνει έρωτα ή άγριο σεξ.

Γιατί τους δίνει αυτοπεποίθηση (στις γυναίκες) Ακόμη και όταν προσποιούνται, νιώθουν ενεργές και ποθητές. Άρα γιατί να κάνουν ησυχία

Γιατί η ησυχία είναι επικίνδυνη Η «μούγκα» δεν είναι και πολύ ερεθιστική. Εκτός αν βρίσκεται κάπου που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

Δες και μάθε για να εκπλαγείς:

  • Για να επιταχύνουν τον αντρικό οργασμό
  • Μια γυναίκα μπορεί να κάνει φασαρία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής επειδή βαριέται ή νιώθει κουρασμένη. Άρα είναι στην ευχάριστη θέση να δεχτεί με χαρά την ολοκλήρωση του ερωτικού της συντρόφου… σύντομα.
  • Για να τονώσουν την αντρική αυτοπεποίθηση
  • Έχει αποδειχθεί ότι οι γυναικείες φωνές κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος αποπροσανατολισμού ενός άντρα που θέλει να ξεχωρίσει τον αληθινό οργασμό από τον ψεύτικο.
  • Γιατί ξέρουν ότι ερεθίζει τους άντρες.