fbpx

Για 4η χρόνια η μεγαλύτερη μοτο-βόλτα από τους GreekStuntRiders

Για 4η χρόνια η μεγαλύτερη μοτο-βόλτα από τους GreekStuntRiders

Οι GreekStuntRiders διοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά τη μεγαλύτερη βόλτα με μηχανές στην Ελλάδα «Riding For a Cause 2019» με προορισμό τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο beach bar Glarokavos στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Η μεγαλύτερη μοτο-βόλτα θα γίνει την Κυριακή 9 Ιουνίου και θα ξεκινήσει η όπως συνηθίζεται από το parking του ΙΚΕΑ στις 11:00 το πρωί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πάνω από 1000 μηχανές ακολούθησαν το φετινό Riding For a Cause Greece στη Φούρκα (Video)

 

Για ακόμη μία φορά και φέτος, την πορεία θα οδηγεί όχημα της εταιρείας τετρακίνητων οχημάτων 4x4offroad Service And Parts Θεσσαλονίκης, όπου θα ορίζει το όριο ταχύτητας και δεν θα προσπερνάται από κανέναν.

 

(Πάτα εδώ να δηλώσεις συμμετοχή)

 

Η βόλτα θα φτάσει sτο beach bar Glarokavos στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής για ένα ακόμη τρελό πάρτυ με πολλή μουσική, βόλτες με Jetski και watersports και φυσικά την κλήρωση του motocross Yamaha YZ250F!!

 

 

Οι Greek Stunt Riders για πρώτη φορά στο φετινό Riding For A Cause #RFC2019, κληρώνουν ένα από τα μηχανάκια τους. Ένα Yamaha YZ250F 2011′ μοντέλο το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση με καινούρια πλαστικά, καινούρια αυτοκόλλητα Greek Stunt Riders, σπαστές μανέτες, κανούριες τσιμούχες, καινούρια λάδια αξίας 3.500€ !

 

 

Συνολικά θα διατεθούν 500 λαχνοί από το 1001 έως και το 1500. Το κόστος κάθε λαχνού είναι 10€ και θα πωλούνται μέχρι εξαντλήσεώς τους ή μέχρι τη στιγμή της κλήρωσης στο Riding For A Cause 2019. Πρόλαβε και πάρε τον δικό σου λαχνό γιατί εάν εξαντληθούν δεν θα τυπωθούν άλλοι! Δηλαδή ένας από τους 500 με 10€ θα κερδίσει ένα δώρο αξίας 3.500€

Η αγορά των λαχνών γίνεται μόνο μέσω της Σελίδας μας με απευθείας μήνυμα ή από την αντιπροσωπεία Yamaha Meremetsakis όπου βρίσκεται και το YZF και μπορείτε να το δείτε από κοντά!

 

 

Η κλήρωση θα γίνει με ξεκάθαρο τρόπο στο #RFC2019 μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους και Live στα Social Media. Ο τυχερός πρέπει να προσκομίσει τον νικητήριο λαχνό και εάν βρίσκεται εκεί θα παραλάβει το YZF επί τόπου! Εάν δεν παρευρίσκεται, θα επικοινωνήσουμε κατευθείαν μαζί του και θα ανακοινωθεί στα Social Media. Εάν ο τυχερός είναι εκτός Θεσσαλονίκης, η αποστολή του YZF θα γίνει με μεταφορική.

Αποκλειστικά σημεία πώλησης: Greek Stunt Riders

Θεσσαλονίκη: Yamaha Meremetsakis

Χαλκιδική: Μοτο Τυροβούζη

Αθήνα: Kandilas tuning, Seniora Rose