fbpx

Δες γιατί αξίζει να το κάνετε …καναπεδάτο!

Δες γιατί αξίζει να το κάνετε …καναπεδάτο!

Είσαι από τους κλασσικούς τύπους που αρχίζουν τα φιλάκια στο σαλόνι και συγκεκριμένα στον καναπέ και μετά οδεύουν προς το κρεβάτι; Τότε χάνεις την χαρά του …καναπεδάτου σεξ!

Αυτό το άκρως βολικό και κάποιες φορές κομψό έπιπλο, είναι ικανό να σου προσφέρει τεράστιες συγκινήσεις. Με λίγα λόγια το καναπεδάτο μετράει και εδώ σου έχω κάποιους τρόπους για να το αξιοποιήσεις στο έπακρον.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν σου έχει κάνει αυτά τότε σε έχει …ξετινάξει στο σεξ

 

Ένα προσόν είναι ότι …κολλάτε γιατί διαφορετικά θα βρεθείς στο πάτωμα κάτι το οποίο δεν είναι και το επιθυμητό!

Βολεύει στο doggy sstyle που μάλλον είναι κομματάκι κουραστικό στο κρεβάτι, μιας και απαιτεί μια κάποια φυσική κατάσταση και αρκετή πίεση σε πόδια και μέση. Αν όμως σου έλεγα να τη βάλεις να ξαπλώσει μπρούμυτα στο μπράτσο του καναπέ ίσως έτσι να έφτιαχναν κάπως τα πράγματα;

Είναι βέβαια και κάποιες φορές, που το, τόσο εύχρηστο αυτό έπιπλο, μπορεί να χρησιμεύσει και ως… prop. Δηλαδή, δεν είναι ο καναπές η κεντρική ιδέα, αλλά βοηθάει πολύ στην πραγματοποίηση της εκάστοτε στασούλας.

Για παράδειγμα, το woman on top μπορεί πραγματικά να το απογειώσει. Αν εσύ ακουμπήσεις την πλάτη σου στον καναπέ κι εκείνη έρθει από πάνω σου, η δυναμική σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη.

Και στη τελική δεν χάνετε χρόνο  να πάτε μέχρι την κρεβατοκάμαρα ειδικά αν έχεις μεγάλο σπίτι… και αν βαρεθείς τον καναπέ συνεχίστε στο πάτωμα!