fbpx

Δες μερικά ψαγμένα κουρέματα και φτιάξε νέο στιλ στην εμφάνιση σου

Δες μερικά ψαγμένα κουρέματα και φτιάξε νέο στιλ στην εμφάνιση σου

Ένα σωστό αλλά ψαγμένο κούρεμα είναι αυτό που τονίζει την εμφάνιση κάθε άντρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα λάθη που κάνουν πολλοί άντρες με το άρωμα τους

 

Όταν λοιπόν πας στο μπαρμπέρικο μπορείς να ανανεώσεις το κούρεμα σου και να αναδείξεις τα μαλλιά σου και να αποκτήσεις ένα δικό σου ξεχωριστό στιλ!

Αν λοιπόν αναζητάς ένα νέο κούρεμα δες και  πρότεινε το στον κουρέα σου:

 

 

Μακρύ μαλλί μπροστά με ξύρισμα στα πλαϊνά

Ένα από τα πιο μοντέρνα κουρέματα που μπορείς να υιοθετήσεις το 2020 είναι  να αφήσεις το μπροστά κομμάτι των μαλλιών πιο μακρύ και να κουρέψεις πολύ κοντά, ως και να ξυρίσεις το πλαϊνό μέρος. Προτίμησε όμως να μην ξυρίσεις μέχρι πολύ ψηλά το μαλλί, αλλά διάλεξε ένα low ή medium fade κούρεμα.

 

 

Buzz cut κούρεμα

Το buzz cut κούρεμα δεν είναι ένα νέο στυλ κουρέματος, αλλά τις τελευταίες σεζόν έχει επανέλθει δυναμικά. Τα κούρεμα με την ψιλή, πέρα από το ότι είναι πολύ στιλάτο, είναι και το πιο βολικό κούρεμα, αφού δεν απαιτεί μεγάλη περιποίηση. Ωστόσο, είναι ένα κούρεμα που δεν είναι για όλα τα κεφάλια. Απόφυγε το αν το δέρμα σου είναι πολύ ευαίσθητο, καθώς κάθε φορά που ξυρίζεσαι θα βγάζεις σπυράκια.

 

 

Σγουρό μαλλί με μακρύ επάνω μέρος και κοντύτερα πλαϊνά

Αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά και νιώθεις ότι δε μπορείς να βρεις ποιο κούρεμα σου ταιριάζει, τότε το 2020 υπάρχει το κατάλληλο hairstyle για σένα!  Ζήτησε λοιπόν από τον κομμωτή σου να σου αφήσει το επάνω μέρος λίγο πιο μακρύ σε σχέση με τα πλαϊνά του κεφαλιού . Θα δεις ότι έτσι τα σγουρά μαλλιά σου θα στρώνουν πολύ πιο εύκολα και θα αποκτήσουν στυλ!

 

 

Μοντέρνο πομπαντούρ

Το πομπαντούρ κούρεμα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα το δεις το 2020. Το αντίθετο μάλιστα, αφού ένα μοντέρνο πομπαντούρ είναι απόλυτα σύγχρονο. Για να πετύχεις λοιπόν ένα ανανεωμένο πομπαντούρ απόφυγε το έντονο fade στα πλαϊνά σημεία του κεφαλιού και προτίμησε ένα πιο διακριτικό σβήσιμο. Η πινελιά όμως που θα κάνει αυτό το κούρεμα είναι να χτενίσεις τα μπροστινά, πιο μακριά μαλλιά προς τα πίσω ώστε να έχεις ένα slicked back χτένισμα.

 

 

Crew cut κούρεμα

Το crew cut κούρεμα, δηλαδή το κλασικό κοντό μαλλί, είναι all time classic και δε θα απουσιάζει ούτε από αυτή τη χρονιά. Μπορεί να θυμίζει το buzz cut αφού και τα δύο αφορούν αρκετά κοντά μαλλιά, αλλά σίγουρα το crew cut είναι ένα λιγότερο extreme κούρεμα. Για να πετύχεις το τέλειο crew cut κούρεμα πρέπει τα μαλλιά στο επάνω μέρος να είναι ελαφρώς πιο μακριά από τα πλαϊνά.

 

 

Μεσαίου μήκους μαλλιά με ελαφρύ φιλάρισμα

Αν είχες σκοπό να μακρύνεις τα μαλλιά σου κάποια στιγμή τότε αυτή είναι η χρονιά σου! Φέτος τα μαλλιά μεσαίου μήκους, δηλαδή κάτω από τα αυτιά και πάνω από τους ώμους, είναι το απόλυτο κούρεμα. Για να πετύχει και να στρώνουν καλά τα μαλλιά είναι καλύτερο να κάνεις ένα ελαφρύ φιλάρισμα. Έτσι, θα δώσεις όγκο στο κούρεμα και τα μαλλιά θα στρώνουν ακόμα κι αν θέλεις να τα φέρεις στο πλάι.