fbpx

Δες ποια πουλόβερ είναι της μόδας αυτόν τον χειμώνα

Δες ποια πουλόβερ είναι της μόδας αυτόν τον χειμώνα

Τα πουλόβερ είναι σε γενικές γραμμές ένα διαχρονικό ρούχο και συνήθως δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα εκτός αν έχουν κάποιον ιδιαίτερο σχεδιασμό που παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Με απλά λόγια, είναι τα πουλόβερ και τα jerseys στα οποία μπορείς να επενδύσεις και δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν είναι απλώς μια τάση που τον επόμενο χειμώνα θα αντικατασταθεί απ’ την επόμενη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 8 tips για να είναι το δερμάτινο μπουφάν σου πάντα σαν καινούργιο

 

Έτσι καλό είναι να έχεις τουλάχιστον τρία διαφορετικά πουλόβερ στην γκαρνταρόμπα σου και δεν ποια είναι αυτά.

 

 

Χρειάζεσαι ένα απλό πουλοβεράκι με στρόγγυλη λαιμόκοψη σε ουδέτερες αποχρώσεις. Ο λόγος είναι απλός: Είναι το πουλοβεράκι που μπορείς να συνδυάζεις με όλες σου τις εμφανίσεις είτε τις πιο casual είτε τις πιο επίσημες. Μπορείς ακόμη να το φορέσεις κάτω από σακάκι ή δερμάτινο jacket και ειλικρινά είναι αυτό που μπορείς να φορέσεις απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ένα πλεκτό πουλόβερ είναι κλασικό, πάντα κομψό και η μόνη σου πραγματικά επιλογή για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Μπορείς να το συνδυάσεις με πιο casuallooks, μπορείς να προτιμήσεις κάποιο oversized για να νιώθεις πιο άνετα.

 

 

Το πουλόβερ με φερμουάρ στον λαιμό είναι αυτό που για χρόνια θεωρούσαμε ως το πιο βαρετό ρούχο σε μια ντουλάπα, αλλά φέτος επιστρέφει δυναμικά και είναι αυτό που είδαμε στις περισσότερες επιδείξεις μόδας, μεταξύ των οποίων και των Dior, Hermès, Burberry και Fendi.

Για όλους αυτούς που νιώθουν ότι τα πλεκτά πουλόβερ τους ενοχλούν, τα κασμιρένια πουλόβερ με το μαλακό τους ύφασμα είναι η ιδανική λύση.