fbpx

Δες πως άλλαξε το Mitsubishi ASX και θυμίζει το …

Δες πως άλλαξε το Mitsubishi ASX και θυμίζει το …

Το Mitsubishi ASX είναι από τα πιο γνωστά μικρά- μεσαία SUV, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια περιλαμβάνεται ανελλιπώς στη γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας, που πλέον μετέχει στο γαλλο- ιαπωνικό όμιλο των Renault και Nissan.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το αυτοκίνητο που οδηγάς «μαρτυράει» αν είσαι επιρρεπείς στην απιστία!

 

Σε όλη του την πορεία το ASX έχει ανανεωθεί αρκετές φορές προκειμένου να παραμένει επίκαιρο και σύμφωνο με τις εκάστοτε τάσεις. Αυτό έγινε και τώρα, μόνο που το συγκεκριμένο facelift είναι πολύ πιο εκτεταμένο και ουσιαστικό σε σχέση με τα προηγούμενα.

 

 

Και αυτό γιατί το ASX προσαρμόστηκε αισθητικά στο πιο νέο μοντέλο της γκάμας της Mitsubishi, το Eclipse Cross. Έτσι διαθέτει μια ανάλογα εμφατική μάσκα με πολύ χρώμιο και σε συνδυασμό με νέους προβολείς αλλά και έναν καινούργιο προφυλακτήρα. Με χαρακτηριστικούς προβολείς ομίχλης τοποθετημένους στα άκρα του. Αντίστοιχα νέας σχεδίασης είναι και τα πίσω φώτα και ο πίσω προφυλακτήρας με την τονισμένη ποδιά.

 

 

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η αλα tablet οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό που αποτελεί ενιαίο σύνολο με τους αεραγωγούς και βασικού στοιχείο  του αναβαθμισμένου συστήματος infotainment.

 

 

Αλλαγές υπάρχουν και στους κινητήρες, μιας και ο γνωστός τετρακύλινδρος βενζίνης των 1.600 κυβικών θα είναι διαθέσιμος μόνο όσο θα πωλείται το τρέχον μοντέλο. Το ανανεωμένο Mitsubishi ASX θα κινείται αποκλειστικά από τον μεγαλύτερο MIVEC των 2.000 κυβικών και των 150 ίππων. Ο οποίος θα συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων είτε με αυτόματο CVT που επιπρόσθετα έχει και 6 προκαθορισμένες σχέσεις. Κινητήριοι τροχοί θα είναι είτε οι εμπρός είτε και οι τέσσερις.