fbpx

Δες πως είναι από μέσα η εντυπωσιακή βίλα της Μυκόνου

Δες πως είναι από μέσα η εντυπωσιακή βίλα της Μυκόνου

Το Αγράρι είναι μία από τις πιο όμορφες παραλίες, στα Νότια της Μυκόνου, δίπλα στην Ελιά, εντελώς προστατευμένη από τους βοριάδες του Αιγαίου, σε απόσταση 7-8 χιλιομέτρων από τη Χώρα του νησιού και πολύ κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες ένα νησί 15 στρεμμάτων με 6 βίλες μέγιστης πολυτέλειας

 

Ήσυχo, απομονωμένo, με βαθιά νερά και ανθρώπους που αναζητούν ηρεμία στις διακοπές και στην απόλαυση της θάλασσας, το Αγράρι και οι γύρω λόφοι του έχει αναπτυχθεί ιδιαιτέρως την τελευταία δεκαετία. Στην ίδια την παραλία υπάρχουν όλες οι υπηρεσίες εστίασης και φιλοξενίας, οι οποίες παρόλα αυτά δεν διαταράσσουν την ομορφιά του τοπίου, ενώ στη διαδρομή προς αυτήν μπορεί να βρει κανείς υπέροχες βίλες και εξοχικά, κάποια από τα οποία προσφέρονται για πραγματικά ξεχωριστές διακοπές.

 

 

Ένα από αυτά, στην κορυφή σχεδόν του γυμνού λόφου που αγναντεύει το Αγράρι, κατασκευασμένο το 2010 από πέτρα και τέλεια δεμένο με το φυσικό περιβάλλον, προσφέρεται για πραγματικά luxurious καλοκαιρινές διακοπές αλλά και για όλες τις εποχές των χρόνου, κυρίως για ενοικίαση, και σε τιμές που ξεκινούν από 8.400 ευρώ και φτάνουν τα 12.600 ευρώ για Ιούλιο και Αύγουστο, φυσικά την εβδομάδα.

 

 

Ουσιαστικά πρόκειται για μια πολύ πρωτότυπη αρχιτεκτονικά και εντυπωσιακή σε ανέσεις και υπηρεσίες βίλα τριών κτισμάτων, στα οποία κυριαρχεί μια τεράστια πισίνα υπερχείλισης 30 τετραγωνικών μέτρων και πολλοί εξωτερικοί χώροι για διασκέδαση και χαλάρωση, κάποιοι από τους οποίους είναι φτιαγμένοι κυριολεκτικά μέσα στην πέτρα του μικρού ορεινού όγκου που περιβάλει το Αγράρι.

Ξεκινώντας από τους εσωτερικούς χώρους, τα πάντα θυμίζουν Μύκονο και αιγαιοπελαγίτικη αισθητική και παράδοση, όπως τα ξύλινα δοκάρια της οροφής ή τα κατάλευκα -με καμπυλωτές γωνίες- ταβάνια, δεμένα όμως αριστοτεχνικά με μοντέρνα στοιχεία επίπλωσης και διακόσμησης και με πολλές έξυπνες ιδέες, ξεχωριστές για κάθε κτίσμα.

 

 

Η βίλα του Αγραρίου περιλαμβάνει το κύριο κτίσμα, όλο πέτρινο και εντυπωσιακό στην όψη, δύο επιπέδων, με τρεις κρεβατοκάμαρες στον δεύτερο όροφο, από τις οποίες η μία είναι η κύρια με δικό της μπάνιο. Στο ισόγειο υπάρχει ένα κουκλίστικο καθιστικό, με μικρή τραπεζαρία και με μια μεγάλη συρόμενη τζαμαρία που οδηγεί απ’ ευθείας στην πισίνα, ενώ και η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλα τα υπερσύγχρονα κομφόρ.

 

 

Στα άλλα δύο κτίσματα, τα οποία έχουν ανεξάρτητες εισόδους, μπορούν να φιλοξενηθούν

άλλα 8 άτομα, σε τέσσερα διπλά κρεβάτια από τα οποία ξεχωρίζουν εκείνα του σπιτιού της πισίνας, τα οποία είναι κυριολεκτικά «κτισμένα» στη βίλα. Επιπλέον, υπάρχει και υπόγειος χώρος, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας και αποθήκευσης.

 

 

Βέβαια, αυτό που κυρίως προσφέρει η βίλα στους εύπορους φιλοξενούμενους της είναι η απόλυτη ιδιωτικότητα στις διακοπές και η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, κυρίως μέσω των υπέροχων εξωτερικών χώρων στους οποίους, εκτός από την εντυπωσιακή πισίνα, περιλαμβάνονται μια καταπληκτική πέτρινη τραπεζαρία με πέργκολα, ένα επίσης εντυπωσιακό καθιστικό από πέτρα με θέα το Αγράρι και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ένα επιπλέον ανοικτό καθιστικό με καναπέδες και ξύλινη οροφή με δοκάρια, ξεχωριστός χώρος για BBQ με ξύλα και βέβαια βεράντες και ξαπλώστρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τη μεσιτεία για την πέτρινη βίλα του Αγραρίου έχει αναλάβει η Sotheby’s International Realty και το εξοχικό διαφημίζεται -μεταξύ των άλλων- στον ξένο Τύπο σαν ένα από τα καλύτερα για διακοπές σε ολόκληρο τον κόσμο.