fbpx

Δες πως θα καταφέρεις να ρίξεις τη μοναχική γυναίκα στη …μπάρα

Δες πως θα καταφέρεις να ρίξεις τη μοναχική γυναίκα στη …μπάρα

Το φαινόμενο σπανίζει. Συνήθως την μπάρα τη χρησιμοποιούν άντρες που κάθονται και πίνουν μόνοι ή με παρέα και μιλάνε ώρες ατέλειωτες με τον μπάρμαν. Όμως μια γυναίκα να κάθετε μόνη στη μπάρα να τα πίνει και να μιλάει με τον μπάρμαν είναι μια εικόνα που λίγες φορές τη βλέπεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γίνε ο …εύστοχος «κυνηγός»: 15 super tip για να ρίξεις όποια …βάλεις στο μάτι!

 

Ειδικά αν η γυναίκα αυτή είναι όμορφη τότε είναι που προξενεί το ενδιαφέρον όχι μόνο το δικό σου αλλά όλων των άλλων θαμώνων.

Τι κάνεις λοιπόν αν θέλεις να την προσεγγίσεις;

Το πρώτο και βασικότερο που πρέπει να προσέξεις πριν κάνεις κίνηση είναι να ψυχολογήσεις. Σκέψου ότι δεν είναι καθημερινό φαινόμενο αυτό που βλέπεις αφού οι γυναίκες δεν το συνηθίζουν να κάθονται μόνες στη μπάρα.

Σκέψου ότι μπορεί να έφαγε στήσιμο. Μπορεί να είναι φορτωμένη από χίλια μύρια προβλήματα και αντί να πάρει τις φίλες της αποφάσισε να τα πιεί μόνη της. Σκέψου ακόμα ότι απλά αναζητά σεξ και φυσικά δεν θέλει να αρχίσει να την πέφτει σε όποιον βρει. Σκέψου ότι κάθετε και περιμένει να της την πέσουν.

 

 

Περιπτώσεις που διαφέρουν μεταξύ τους στον τρόπο προσέγγισης και δες το γιατί:

Αν έφαγε στήσιμο τότε αυτό είναι από άντρα. Επομένως υπάρχουν δύο τινά. Το πρώτο είναι να μη θέλει να δει άντρα ζωγραφιστό επομένως δεν έχεις καμία τύχη. Και το δεύτερο να θέλει να εκδικηθεί το στήσιμο και να περάσεις καλά.

Όπως και να έχει σε αυτή την περίπτωση πρέπει να δεις την πρώτη αντίδραση όταν πας να πιάσεις συζήτηση. Αν είναι ψυχρή τότε δεν θέλει να δει άντρα ζωγραφιστό. Αν όμως θέλει να εκδικηθεί θα ρίξει τη δεύτερη ατάκα…

Στην περίπτωση που είναι φορτωμένη από χίλια μύρια προβλήματα τότε το τελευταίο που αναζητά είναι το σεξ. Αν δεν βιάζεσαι και σου αρέσει είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις επαφή. Σκέψου ότι αυτή η γυναίκα θέλει έναν φίλο –έστω της μπάρας- για να ξεδώσει λέγοντας του τον πόνο της και επειδή φιλία ανδρός και γυναικός πρακτικά δεν υπάρχει τότε είναι καλό να γίνεις …φίλος!

Η τρίτη περίπτωση θεωρητικά είναι απλή. Αφού ψάχνεται θα πας να την πέσεις και θα φύγετε για ερωτικές περιπτύξεις one stand.. Αν σου έχουν πει κάτι τέτοιο μη το πιστέψεις. Για να το κάνει μια γυναίκα θα πρέπει να έχει πιεί πολλά ποτά… Συνήθως μπορεί να ψάχνονται αλλά δεν πάνε και με όποιον νάναι.

Φρόντισε λοιπόν να έχεις χιούμορ και στιλ. Άσε την να κάνει την πρώτη κίνηση και μη φανείς λυσσάρης. Με δύο λόγια πιάσε κουβέντα και άσε το πράμα να έρθει μόνο του. Απλά φρόντισε να πιάσεις τα μηνύματα που θα σου ρίξει.