fbpx

Δες πως οι στυλιστικές προτιμήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εκτόξευσαν τις πωλήσεις!

Δες πως οι στυλιστικές προτιμήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εκτόξευσαν τις πωλήσεις!

H κομψότητα του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δείχνει ότι έχει προωθήσει την αύξηση των πωλήσεων σακακιών, προς μεγάλη έκπληξη του ενδιαφερόμενου, ο οποίος έμεινε κατάπληκτος που αναδείχθηκε σε ίνδαλμα της μόδας.

Η βρετανική αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης Marks and Spencer, επίσημος χορηγός των κοστουμιών της Εθνικής Αγγλίας, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των σακακιών της αυξήθηκαν κατά 35% από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός που έγινε εκλέκτορας των “τριών λιονταριών” εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα σε τρεις συναντήσεις της Εθνικής Αγγλίας φορώντας πουκάμισο, γραβάτα και σακάκι παρά τη ζέστη του ρωσικού καλοκαιριού.

«Ήταν υπέροχο να βλέπεις τον Γκάρεθ τόσο ωραία ντυμένο στο γήπεδο», δήλωσε χθες εκπρόσωπος της αλυσίδας ένδυσης στο AFP. «Οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί κατά 35% σε όλη τη γκάμα των σακακιών».

Μοντέλο του επίσημου κοστουμιού με γιλέκο της ομάδας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Marks and Spencer αντί 264 στερλινών (298 ευρώ). Το σακάκι μόνο του κοστίζει 65 στερλίνες (73 ευρώ).

Ο ενδιαφερόμενος διασκεδάζει πάντως με τις κολακευτικές συγκρίσεις που του κάνει ο βρετανικός Τύπος, απαντώντας στο BBC: «Δεν είμαι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ», ο πρώην παίκτης της Εθνικής Αγγλίας που καιρό τώρα προσέχει την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα πολλοί να τον μιμούνται και τα καταστήματα ενδυμάτων να κάνουν χρυσές δουλειές.

“Ήμουν κεντρικός αμυντικός και έχω φάει πάμπολλα χτυπήματα στο κεφάλι, δεν περίμενα να γίνω ίνδαλμα της μόδας”, είπε αστειευόμενος ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Αρκετοί υποστηρικτές της Εθνικής Αγγλίας δεν περίμεναν να δουν την ομάδα τους σε τόσο καλή θέση στον πρώτο γύρο, κατά τη διάρκεια του οποίου τα “τρία λιοντάρια” κέρδισαν τον πρώτο αγώνα κατά της Τυνησίας (2-1) και συνέτριψαν τον Παναμά (6-1). Ο τελευταίος αγώνας της ομάδας, εναντίον του Βελγίου, τελείωσε με νίκη των “κόκκινων διαβόλων” (1-0) αλλά οι δύο ομάδες είχαν ήδη προκριθεί στη φάση των 16.

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι της αύξησης στις πωλήσεις σακακιών, η συγκυρία είναι καλή για τη Marks & Spencer που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα εδώ και χρόνια και τον Μάιο ανακοίνωσε ότι θα κλείσει περίπου εκατό καταστήματα έως το 2022.

Πρώτος διανομέας ενδυμάτων της Βρετανίας, η θέση της M&S απειλείται από τη βρετανική εταιρία ενδυμάτων χαμηλού κόστους Primark.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ