fbpx

Δες πως ο Dolph Lundgren στα 64 του διατηρεί το κορμί του

Δες πως ο Dolph Lundgren στα 64 του διατηρεί το κορμί του

Ο Ivan Drago υπήρξε ο πιο σπουδαίος «αντίπαλος» του Rocky Balboa άσχετα αν στο τέλος έχανε. Τα χρόνια βέβαια πέρασαν αλλά το Rocky 4 παραμένει η ανά τον κόσμο αγαπημένη ταινία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Jay Maryniak: Πως από κλεφτρόνι και πρεζόνι έγινε ένας από τους διάσημους crossfit-αδες

 

Ο «κακός» Ivan Drago ήταν ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε ο Dolph Lundgren -o οποίος γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1957, δηλαδή είναι σήμερα 64 ετών και ταυτίστηκε με τον ρόλο του Ivan Drago.

 

 

Ο ψηλός Dolph είχε και τότε πολύ δυνατό σώμα. Ο Σουηδός ηθοποιός ταυτίστηκε βέβαια με τον ρόλο του Ρώσου εκ Σοβιετικής Ένωσης, τόσο που πολλοί νομίζουν ακόμα και σήμερα ότι είναι Ρώσσος.

Ποιος είναι ο Dolph Lundgren και πως διατηρεί το σώμα του στην ηλικία των 64 ετών σήμερα;

 

 

Στην πραγματικότητα, ο Dolph Lundgren σπούδασε χημικός μηχανικός στο MIT, έχει στην κατοχή του αρκετά ντοκτορά, μιλάει έξι γλώσσες και, πέραν του ότι είναι ερασιτέχνης μποξέρ, διαθέτει μαύρη ζώνη στο καράτε και δύο νταν στο τζούντο.

 

 

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή; Όπως ο Sylvester Stallone, έτσι και εκείνος, έχει μόνο κόρες (δύο).

 

 

Αν πάρουμε τοις μετρητοίς όσα βλέπουμε στο Instagram του, αυτό που κάνει το πέρασμα του χρόνου να μη δείχνει πάνω του είναι η αγάπη του για την καλή ζωή και το καράτε, αλλά και η 24χρονη personal trainer του, η Emma Krokdal, με την οποία είναι αρραβωνιασμένος.