fbpx

Δες πως ο Jon Kortajarena κατάφερε να έχει 1,3 εκ. ακολούθους στο Instagram

Δες πως ο Jon Kortajarena κατάφερε να έχει 1,3 εκ. ακολούθους στο Instagram

Το 2009 το περιοδικό Forbes τον κατέταξε το 8ο σημαντικότερο ανδρικό μοντέλο και σήμερα βρίσκεται στην τέταρτη θέση στις 25 κορυφαίες λίστες MODELS.com. Ο λόγος για τον Ισπανό Jon Kortajarena που έχει μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα και έχει κερδίσει πολλά βραβεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρίνος Κατσούρης: Ο Έλληνας personal και fitness model που καίει καρδιές στη Βρετανία

 

«Όταν είσαι μοντέλο, οι άνθρωποι προσπαθούν να σε κάνουν να αισθάνεσαι ένοχος γι αυτό που κάνεις. Δεν αισθάνομαι ένοχος καθόλου. Το απολαμβάνω» εξηγεί ο ίδιος.

 

 

Ο Jon έκανε παράλληλα με το μόντελιγκ έκανε τα πρώτα του βήματα στην ηθοποιία: «Είναι σημαντικό για μένα να γίνω ηθοποιός – όχι μόνο επειδή μεγαλώνω και αυτό είναι μέρος της εξέλιξής μου, αλλά και επειδή με αφήνει να είμαι περισσότερο δημιουργικός ως πρότυπο» εξηγεί.

 

 

Ο Kortajarena εξηγώντας την επιτυχία του τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν προσπαθεί να φτιάξει τον εαυτό του, αλλά δείχνει αυτό που πραγματικά είναι.

 

 

Ο Jon ερμήνευσε με επιτυχία τον ρόλο του Carlos στον A Single Man του Tom Ford και συνεχίζει μετέχοντας σε σειρές και ταινίες. « Έχω δουλέψει στο Quantico και επίσης έκανα τα Aspern Papers, μια ταινία με τον Jonathan Rhys Meyers και την Vanessa Redgrave» εξηγεί.

 

 

Αποκάλυψε ακόμα ότι από τα 17 του χρόνια ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά δεν είχε βρει τη δίοδο να το πράξει. «Είμαι από μια μικρή πόλη και μια ταπεινή οικογένεια, αλλά τα πράγματα συνέβησαν με τον τρόπο που θα έπρεπε να είχαν συμβεί» τονίζει.

 

 

«Ο Tom Ford ;hταν ο μέντορας μου. Έμαθα τα πάντα από αυτόν. Πριν ξεκινήσω να δουλεύω με τον Tom, σκέφτηκα να εγκαταλείψω το μόντελιγκ. Είδα σε μένα αυτό που κανείς δεν είδε πριν. Μου δίδαξε πώς λειτουργεί η βιομηχανία, τι προσδοκούν οι άνθρωποι από ένα μοντέλο, τι σημαίνει ανδρισμός. Με παρουσίασε πραγματικά στην υψηλή μόδα, αλλά με παρουσίασε επίσης σε ένα σύμπαν ανδρισμού, ευαισθησίας και δημιουργικότητας. Είναι δύσκολο να εξηγηθεί στα αγγλικά, αλλά σίγουρα ήταν ένας οδηγός για μένα».