fbpx

Δες πως το … σχήμα του αγαπημένου σου «μικρούλη» προδίδει τον χαρακτήρα σου!

Δες πως το … σχήμα του αγαπημένου σου «μικρούλη» προδίδει τον χαρακτήρα σου!

Μπορεί το σχήμα του αγαπημένου σου «μικρούλη», του πέους σου δηλαδή, να προδίδει τον χαρακτήρα σου;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πότε ο «μικρούλης» σου είναι ένα εκατοστό μικρότερος και τι πρέπει να φοβάσαι

 

Σύμφωνα με έρευνες που βασίστηκαν σε γνώμες κυριών, αυτό είναι πραγματικότητα! Ο «μικρούλη» σου δίνει μια σειρά από πληροφορίες ειδικά για τα προσωπικά…σου

Δες λοιπόν τι παίζει:

 

  1. Καμπύλος …μικρούλης

Το καμπύλο πέος σας αντιπροσωπεύει τις δοκιμές και τις δοκιμασίες που πρέπει να υπομείνετε για να βρείτε τον πιο αυθεντικό εαυτό σας χωρίς εγώ. Δεν θα είναι ένας εύκολος δρόμος, μάλλον θα είναι μακρύς και τυλιγμένος σαν τον μικρούλη σας  με εμπόδια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να μεγαλώσετε. Μόνο όταν δέχεστε τα εμπόδια μπροστά σας και τα βλέπετε ως ευκαιρία όπως ακριβώς και η καμπύλη σας θα εκτιμήσετε τι δώσατε και τελικά θα πετύχετε.

 

  1. Καμπύλος και κοντός

Μην αφήσετε το εγώ να σας πάρει το καλύτερο από εσάς – γνωρίζετε ήδη ότι έχετε όλα όσα είναι απαραίτητα για να ευδοκιμήσετε. Έχετε την τάση να αφήνετε περιστάσεις να καθορίσουν την κατάστασή σας  αντί να τις δεχτείτε και να τις αντιμετωπίσετε αναλόγως. Έχετε ένα πολύ ιδιαίτερο σύνολο δώρων και ικανοτήτων που ίσως δεν καταλαβαίνετε πρώτα. Αρχικά μπορείτε να τα δείτε ως ενοχλητικά ή άβολα αλλά αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να εργαστείτε με αυτά τα οδοφράγματα για να καλλιεργήσετε το καλύτερο που μπορείτε. Πολλές φορές δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις καταστάσεις μας αλλά μπορούμε να αλλάξουμε τις προοπτικές μας για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τη σημερινή μας θέση.

 

  1. Καμπύλος και μακρύς

Είσαι ζωηρός με την αντοχή και τη γοητεία να πάρεις αυτό που θες. Ωστόσο μερικές φορές  αυτό δεν  αρκεί. Κάπου στο δρόμο έχετε μάθει να περιμένετε όλο και περισσότερα. Αλλά οι ευλογίες σας πρέπει να σας αφήσουν να νιώθετε ταπεινοί όχι δικαιολογημένοι. Σας έχουν δοθεί πολλά – οπότε σταματήσετε να συγκρίνετε την κατάστασή σας με άλλους που φαίνεται να… περπατούν σε έναν ομαλότερο δρόμο.

 

  1. Ίσιος

Μην αναλογίζεστε ότι τα έχετε όλα. Αντ αυτού πάρτε τον υψηλό δρόμο και ανταποδώστε. Χρησιμοποιήστε αυτό που σας έχει δοθεί για να βοηθήσετε τους άλλους. Μην φοβάστε να χαράξετε ένα νέο μονοπάτι – δεν πρέπει πάντα να είναι ίσιο και στενό ανεξάρτητα από όσα σας έχουν πει. Έχετε τη δύναμη να χρησιμοποιήσετε τις συνθήκες σας για να βοηθήσετε να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο – κάτι πιο ευτυχισμένο πιο ικανοποιητικό. Μην απογοητεύεστε ότι σας έχουν δοθεί τόσα πολλά. Το μονοπάτι σας θα ξεδιπλώσει όπως θα έπρεπε αν απλά δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο και τον χώρο για να το κάνει να συμβεί. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα στη ζωή η εξάσκηση μας κάνει καλύτερους οπότε συνεχίστε.

 

  1. Κοντός και χοντρός

Υπάρχει πάντα μια ασημένια επένδυση. Αντί να κατοικείτε στο σκοτάδι γυρίστε στο φως και δείτε τα πράγματα με μια νέα ματιά. Φροντίστε αυτό που έχετε – μπορεί να αισθανθείτε σαν να έχετε το κοντό άκρο του ραβδιού αλλά μην αφήσετε αυτό να καθορίσει το μονοπάτι σας που κινείται προς τα εμπρός. Βελτιώστε τις δεξιότητές σας και εργαστείτε με την κατάσταση που σας έχει δοθεί για να αντιμετωπίσετε κάτι καινούργιο. Σταματήστε να αντιστέκεστε σε ό τι έχετε παραδώσει. Το ταξίδι σας μπορεί να είναι πιο δύσκολο από αυτό που επιθυμείτε αλλά ταυτόχρονα είναι στη δική σας ευχέρεια να κάνετε ό ι θέλετε. Είναι όλα σχετικά με την προοπτική και βλέποντας αυτό που έχετε ως κάτι λιγότερο από μια καταπληκτική ευκαιρία είναι σαν να εξαπατάται τον εαυτό σας. Μην φοβάστε τις αδυναμίες σας”,” τον μικρούλη σας ή οτιδήποτε άλλο. Είναι όλα σχετικά με την εκμάθηση να καμαρώνετε για ό”,”τι έχετε.

 

  1. Που αυξομειώνεται το μάκρος του

Η πίστη στον εαυτό σας μπορεί να είναι το πιο δύσκολο πρώτο βήμα που θα χρειαστεί ποτέ να κάνετε – αλλά είναι το πιο απαραίτητο. Αυξήστε τα θετικά που βλέπετε στον εαυτό σας και να είστε συμπονετικοί μαζί του – μην ντρέπεστε να είστε μαλακοί. Σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας. Σταματήστε να τοποθετείτε την αυτοεκτίμηση σας στα χέρια των άλλων. Σταματήστε να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνετε λάθη  να είστε αδέξιος και περίεργος. Θυμηθείτε ότι οι πρώτες στιγμές και οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι όλες εκείνες που κάποιος θα λάβει υπόψη.

 

  1. Με περιτομή

Έχοντας μια τάση να κρατάτε τα πράγματα καθαρά σημαίνει ότι έχετε επίσης την τάση να παραλείψετε τα βρώμικα μέρη αυτής της ζωής. Η απομάκρυνση και η εξεύρεση μιας νέας γεύσης για το ίδιο παλιό πράγμα μπορεί να σας βοηθήσει να ανακινείτε τα πράγματα. Αλλά με αυτή τη νέα ελευθερία έρχεται η ευθύνη να αναγνωρίσουμε ότι η καθαριότητα οι φυσικές σας ικανότητες και οι ευκαιρίες δεν σημαίνει ότι είστε καλύτεροι από οποιονδήποτε άλλο. Μην ξεχνάτε ότι εξακολουθείτε να πρέπει να εργαστείτε με αυτό που σας έχει δοθεί ανεξάρτητα από το πόσο ευλογημένος ή προνομιούχος αισθάνεστε. Αφήστε το πλεόνασμα που δεν σας εξυπηρετεί πλέον – χάνετε το δέρμα σας σαν φίδι μετά τον τελευταίο μετασχηματισμό του. Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό αλλά στο τέλος είναι άξιος. Μετασχηματισμός σημαίνει αναγέννηση.

 

  1. Χωρίς περιτομή

Πού θα πρέπει να κρυφτείτε για να πάρετε αυτό που θέλετε Σταματήστε να βρίσκετε καταφύγιο σε αυτό που σας χωρίζει από τα υπόλοιπα. Αντ  αυτού χρησιμοποιήστε το ως πρόσκληση για να βγείτε και να μοιραστείτε τον εαυτό σας με τον κόσμο. Η μοναδικότητα και η αυθεντικότητα σας έχει βοηθήσει να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε. Έχετε βρεθεί σε αυτό το μονοπάτι το μονοπάτι σας  από τη στιγμή που γεννηθήκατε. Τότε πάρτε το και τρέξτε προς αυτό – μην ζητάτε συγνώμη για το τι σας χωρίζει από τις μάζες. Περιστρέψτε την ιδέα στο κεφάλι σας και χρησιμοποιήστε την ως δυναμική για να προχωρήσετε με τον πιο γνήσιο δυνατό τρόπο. Δεν χρειάζεται να ζητάτε τη συγχώρεση”,” να είστε αυτοί που είστε.