fbpx

Δες την απλησίαστη Mercedes G-Class G 63

Δες την απλησίαστη Mercedes G-Class G 63

Η ειδική έκδοση G 63 4×4 2 της Mercedes G-Class δείχνει ικανή να φτάσει σχεδόν παντού, αν και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κλέβει την παράσταση στα πιο in σημεία πόλεων ανά τον κόσμο.

Και αυτό γιατί όπως και η προκάτοχός της, η G 500 4×4 2, έχει μια μεγάλη απόσταση από το έδαφος που για την περίσταση φτάνει τα 351 χιλιοστά, σε συνδυασμό πλευρικές εξατμίσεις και θηριώδεις τροχούς των 22 ιντσών.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες το …απλησίαστο super buggy της Brabus

 

Φυσικά υπάρχουν και αισθητικές παρεμβάσεις από την AMG, ενώ μια επιπλέον διαφοροποίηση σε σχέση με τις στάνταρ G-Class είναι οι «σπαστοί» άξονες που επιτρέπουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων πέρα από την άσφαλτο.

 

 

Πάντως ούτε το νερό δεν είναι πρόβλημα για την G 63 4×4 2, αρκεί το βάθος του να είναι μέχρι και 910 χιλιοστά, όπως πρόβλημα δεν είναι και οι κλίσεις έως και 45 μοίρες.

 

 

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V8 των 4.000 κυβικών της μάρκας με τα διπλά turbo, που αποδίδει 585 ίππους και 850 Nm και συνδυάζεται φυσικά με αυτόματο κιβώτιο.

 

 

Στο εσωτερικό όπου δεσπόζει το σύνολο των δύο μεγάλων οθονών, όπως και στο αμάξωμα, το ανθρακόνημα υπάρχει σε αρκετά μεγάλες ποσότητες, ενώ έμφαση έχει δοθεί και στις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Η σπέσιαλ Mercedes-AMG G 63 4×4 2 θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και η τιμή της στη Γερμανία θα κυμαίνεται κάπου μεταξύ 250 και 300 χιλιάδων ευρώ.