fbpx

Δες την σέξι πρώην πορνοστάρ που έχει και …βαρύ χέρι

Δες την σέξι πρώην πορνοστάρ που έχει και …βαρύ χέρι

Η ενδοοικογενειακή βία , όπως και κάθε μορφή βίας είναι πάντα καταδικαστέα. Σε αυτή τη μορφή βίας τις περισσότερες φορές το θύμα είναι η γυναίκα, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως οι ρόλοι άλλαξαν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η πιο sexy και αποκαλυπτική Βελγίδα

 

Η πρώην πορνοστάρ, Τζέσι Τζέιν συνελήφθη καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε το φίλο της. Σύμφωνα με το TMZ, μετά από μία βραδιά με υπερβολική χρήση αλκοόλ, η χυμώδες ξανθιά έριξε γροθιά στο πρόσωπο του αγαπημένου της, ενώ του δάγκωσε και το χέρι.

 

 

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ του TMZ, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 39χρονης στην πόλη Μουρ, μετά από μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και της έβαλαν χειροπέδες μόλις αντίκρισαν το σύντροφό της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν και οι δύο υπό την επήρεια αλκοόλ και ενώ κοιμόταν, ξύπνησε και είδε την ξανθιά καλλονή να του πετά τα «φάρμακά» του (η ίδια υποστήριξε ότι ήταν στεροειδή) στα σκουπίδια!

 

 

Ακολούθησε ένας απίστευτος καβγάς, στη διάρκεια του οποίου η πορνοστάρ του επιτέθηκε.

 

 

Από την άλλη πλευρά πάντως, η Τζέιν υποστήριξε πως ο εκείνος της επιτέθηκε και την έπιασε από το λαιμό και την πέταξε στον τοίχο. Οι Αρχές όμως δεν διαπίστωσαν κάποιο τραύμα στο σώμα της και οδηγήθηκε στην κομητειακή φυλακή του Κλίβελαντ, όπου λίγες ώρες μετά αφέθηκε ελεύθερη.