fbpx

Δες την σατυρική ανάρτηση του Quartararo για τη διπλή ποινή της Βαρκελώνης!

Δες την σατυρική ανάρτηση του Quartararo για τη διπλή ποινή της Βαρκελώνης!

Ο Fabio Quartararo δεν έχασε την ευκαιρία να σατιρίσει την διπλή ποινή που δέχθηκε στον αγώνα της Βαρκελώνης και του στοίχησε την τρίτη θέση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Την εκπληκτική νίκη του Oliveira επισκίασε η ανοιχτή φόρμα του Quartararo και το μυστήριο!!!

 

Στους λογαριασμούς του στο Facebook και το Instagram ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία καβαλάει την M1 του (που είναι στο γκαράζ) ημίγυμνος και ξυπόλυτος  με σορτσάκι και κράνος γράφοντας: «Καλή δοκιμή σήμερα! 79 γύροι ολοκληρώθηκαν και ευτυχώς κανείς δεν με είδε να οδηγώ»!!!

 

Από τα πρώτα λεπτά η ανάρτηση στο Facebook συγκέντρωσε περισσότερα από 12.000 like ένω στο Instragam ξεπέρασε τα 50.000!

Πάντως ο Quartararo δεν έδωσε καμία άλλη εξήγηση για το συμβάν, ενώ την προηγούμενη είχε εκφράσει την πικρία και την αγανάκτηση του για τις προσφυγές της Suzuki και της Ducati που έγιναν αιτία να δεχτεί και δεύτερη ποινή που τον κατέταξε στην έκτη θέση: «Καλό είναι να βλέπουμε τα αληθινά πρόσωπα ορισμένων ανθρώπων» τόνισε ο Quartararo.

Μάλιστα ο Γάλλος επεσήμανε ότι με αυτή του τη κίνηση δεν έθεσε κανέναν συναθλητή του σε κίνδυνο παρά μόνο τον εαυτό του, καθώς με ανοιχτή τη φόρμα ήταν πολύ δύσκολο να οδηγήσει!