fbpx

Δες την ταινία μικρού μήκους «Le Grand Rendez-Vous» της Ferrari

Δες την ταινία μικρού μήκους «Le Grand Rendez-Vous» της Ferrari

Την Κυριακή που κανονικά θα γινόταν το Γκραν Πρι του Μονακό, που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Ferrari γύρισε, όπως είχαμε γράψει, στους δρόμους του Πριγκιπάτου μια ταινία μικρού μήκους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Aston Martin DB5, του James Bond… επιστρέφει με 25 αυτοκίνητα

 

Η ταινία αυτή ονομάζεται «LeGrandRendez-Vous» και στην ουσία αποτελεί ένα σύγχρονο remake του κλασικού «Ραντεβού» (C’étaitunrendez-vous) του 1976, μιας από τις πιο γνωστές ταινίες με πρωταγωνιστή αυτοκινήτου.

 

 

Το «Ραντεβού» το έχει δημιουργήσει κάνοντας ο ίδιος τα πάντα ο ClaudeLelouch, ο οποίος σκηνοθέτησε και το remake του που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια και είναι στο πνεύμα της πανδημίας του κορωνοϊού.  Πρωταγωνιστής είναι ο πιλότος της Scuderia στη Φόρμουλα 1, ο CharlesLeclerc, ενώ το αυτοκίνητο είναι η SF90 Stradale των 1.000 ίππων, το πρώτο υβριδικό μοντέλο παραγωγής της Ferrari.

 

 

Στην αρχέτυπη ταινία μικρού μήκους του 1976 ναι μεν ακουγόταν ο ήχος μιας Ferrari, πιο συγκεκριμένα της Ferrari 275GTB του ίδιου του Lelouch αλλά το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν γυριστεί τα πλάνα ήταν, λόγω κραδασμών στη Ferrari που επηρέαζαν την κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο προφυλακτήρα -τότε δεν υπήρχαν actioncameras- μιας Mercedes 450SEL 6.9.

 

 

ΠΗΓΗ: CNN