fbpx

Δες την «Grand Marine» την πιο πολυτελή βίλα της Κέρκυρας

Δες την «Grand Marine» την πιο πολυτελή βίλα της Κέρκυρας

Το Νησάκι, σε απόσταση περίπου 25 χιλιομέτρων από την πόλη, είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κέρκυρας, ήσυχο, χτισμένο σε μία από τις ωραιότερες περιοχές του νησιού όπου το πράσινο της ελιάς φτάνει χαμηλά, μέχρι τα νερά της θάλασσας, χαρίζοντάς τους ένα γαλαζοπράσινο χρώμα. Σύμφωνα με την τοπική παράδοση, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί το οποίο ενώθηκε με τα χρόνια με τη στεριά, εξ ου και η ονομασία του. Εκτός από την κεντρική παραλία, στην περιοχή υπάρχει πλήθος κολπίσκων, ήσυχων τις περισσότερες ώρες της ημέρας, όπως το Καμινάκι, το Αγνί, και η Κρουζερή,όλοι με άσπρο βότσαλο και γαλαζοπράσινα, καθαρά νερά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τα 1.850 στρέμματα ακραίου πλούτου στις ηφαιστειογενείς παραλίες της Χαβάης

 

Σε όλη αυτή την κατάφυτη μεριά της Κέρκυρας, η οποία συνδυάζει μοναδικά το πράσινο με το γαλάζιο του Ιονίου, προσφέροντας επιπλέον απομόνωση, χαλάρωση και ηρεμία, είναι χτισμένες κάποιες από τις ομορφότερες βίλες του νησιού, μία από τις οποίες, αμύθητης αξίας και εντυπωσιακών ανέσεων, είναι η «Grand Marine».

 

 

Πρόκειται για μία εξοχική κατοικία πολλαπλών επιπέδων στη ράχη μίας καταπράσινης πλαγιάς, σε οικόπεδο 9 στρεμμάτων,που ξεκινά από τον επαρχιακό δρόμο του χωριού Νησάκι και καταλήγει στη θάλασσα. Οι αεροφωτογραφίες μάλιστα εντυπωσιάζουν καθώς γίνεται εύκολα κατανοητό ότι πρόκειται για μία εντυπωσιακή βίλα που προσφέρει απίθανη θέα προς τη θάλασσα αλλά και πολύ εύκολη πρόσβαση σε αυτήν, σε ένα κομμάτι της ακτής που είναι ιδιωτικό.

 

 

Η «Grand Marine», με εσωτερικούς χώρους 1.670 τετραγωνικών μέτρων, είναι ο ορισμός της πολυτελούς εξοχικής έπαυλης, καθώς εκτός από τις 6 κρεβατοκάμαρες της,διαθέτει αμέτρητους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, κάθε ένας με τη δική του προσωπικότητα, κατασκευή και διακόσμηση. Αν και σε γενικές γραμμές κυριαρχεί το μοντέρνο με στοιχεία αποικιακού στυλ, κυρίως ως προς τις ξύλινες οροφές, πρόκειται για μια εξοχική κατοικία που η πολυτέλεια κατακλύζει όλους τους εσωτερικούς χώρους, ενώ προσφέρει μοναδική θέα προς τη θάλασσα και άμεση πρόσβαση προς τις βεράντες και τις πισίνες, καθώς η ανατολική της πλευρά, η πρόσοψη της ουσιαστικά, αποτελείται μόνο από υπερμεγέθεις τζαμαρίες.

 

 

Αν και από τις πληροφορίες που παρέχει το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty δεν γίνεται κατανοητό πόσα είναι τα κυρίως επίπεδα της βίλας, καθώς από την πρόσοψη διακρίνονται τα τρία, η κατοικία διαθέτει 6 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, όλες τους με εσωτερικά μπάνια και κάποιες με επιπλέον χώρους δοκιμαστηρίου-ντουλάπας και ντους. H κυρίως κρεβατοκάμαρα, το Master bedroom, βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, έχει ιδιωτική βεράντα και τζακούζι και αποτελεί από μόνη της ένα μικρό πολυτελές διαμέρισμα, απομονωμένο και ανεξάρτητο. Και οι υπόλοιπες κρεβατοκάμαρες όμως έχουν δικούς τους εξωτερικούς χώρους και άμεση πρόσβαση στις πισίνες. Οι τελευταίες, είναι δύο στον αριθμό, κάτι αρκετά σπάνιο για μία εξοχική κατοικία. Μάλιστα, οι πισίνες βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο αλλά είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε με τη χρήση πέντε σκαλιών ο φιλοξενούμενος να μπορεί να περάσει εύκολα από τη μία στην… άλλη.

 

 

Εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της οικίας αποτελεί το χαμηλότερο επίπεδο της, στο οποίο υπάρχει ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο με πολλά εξειδικευμένα όργανα και καθρέπτες στους τοίχους, κάτι που μπορεί να αποτελέσει και σοβαρό κίνητρο απόκτησης του εξοχικού από κάποιον διάσημο επαγγελματία αθλητή ο οποίος θα ήθελε να συνδυάσει την καθημερινή του προπόνηση με τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα. Επιπλέον, στο ίδιο επίπεδο υπάρχει στον εξωτερικό χώρο ειδική πέργκολα για γιόγκα, τζακούζι, χαμάμ, καθώς και ειδική αίθουσα προβολής κινηματογραφικών ταινιών με τα τελειότερα μηχανήματα ήχου και εικόνας.

 

 

Τα πιο ζωτικά κομμάτια της «Grand Marine» πάντως είναι οι εξωτερικοί χώροι της, καθώς μεγάλες βεράντες με φυτά και δέντρα περικυκλώνουν την οικία, προσφέροντας παράλληλα απίστευτη θέα προς τη θάλασσα. Καναπέδες, πέργκολες τραπεζαρίες, μικρά και μεγάλα καθιστικά, χώροι για ηλιοθεραπεία δίπλα στις πισίνες, ενώ και στο κατέβασμα προς τη θάλασσα υπάρχουν τρία διαφορετικά επίπεδα-κήποι με γκαζόν και δέντρα που προσφέρονται για απομόνωση και ηρεμία.

 

 

Θα χρειαζόμασταν ολόκληρο βιβλίο για την «Grand Marine» και τις πολυτελείς ανέσεις της, καθώς πρόκειται για ένα εντυπωσιακό εξοχικό που μπορεί να προσφέρει τα πάντα στον ιδιοκτήτη του. Αρκεί βέβαια να μπορεί να διαθέσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του και έπειτα από συνεννόηση και πιθανά παζάρι με το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty που έχει αναλάβει τη διάθεση του.