fbpx

Δες τη Nastasia σε μια φωτογράφιση ερωτισμού και φετιχιστικού ηδονισμού

Δες τη Nastasia σε μια φωτογράφιση ερωτισμού και φετιχιστικού ηδονισμού

Η Nastasia Celeste επιστρέφει στο Playboy με μια φωτογράφιση που αναδεικνύει μια διαφορετική πτυχή του εαυτού της: φορά ένα διχτυωτό κορμάκι, ψηλοτάκουνα, μάσκα καθώς περιπλανιέται σε ένα πολυτελές mansion και η Tina Louise βρισκόταν εκεί για να δημιουργήσει μια οπτική αφήγηση με τον φακό της, που ανοίγει μια πόρτα σε ένα κόσμο απόλαυσης, ερωτισμού και φετιχιστικού ηδονισμού.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες την εκρηκτική Ιταλίδα με το εντυπωσιακό κορμί και την ομορφιά της

Υπάρχουν όμως κι άλλα που δεν γνωρίζουμε για το μοντέλο από την Καλιφόρνια; «Μπορεί να φαίνομαι συνεσταλμένη την πρώτη φορά που με γνωρίζει κάποιος, όμως είμαι δυναμική», εξηγεί. «Μου αρέσει να φροντίζω τους άλλους και να περνούν όλοι όσοι είναι γύρω μου καλά». Όσον αφορά το dating και το φλερτ, η Nastasia αναζητά εξυπνάδα, αυτοπεποίθηση και περιπετειώδες πνεύμα. «Μου αρέσει πολύ ο άλλος να είναι γεμάτος εκπλήξεις, απρόβλεπτος». Φαίνεται ότι αυτά είναι οι δικές της μυστικές απολαύσεις.

 

 

Μέχρι τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην gallery και να δεις πώς καταφέρνει να δίνει ένα σκοτεινό και φετιχιστικό χαρακτήρα στις φετινές γιορτές.

 

ΠΗΓΗ: Playboy.gr