fbpx

Δες τις κάνουν οι personal trainer στις μέρες του lockdown!

Δες τις κάνουν οι personal trainer στις μέρες του lockdown!

Και είμαστε στην μέση του δεύτερου γύρου ενός εγκλεισμού που είναι για το καλό της υγείας μας, για να μπορούμε να έχουμε ένα πιο ασφαλή μέλλον. Με τα γυμναστήρια κλειστά τι μπορεί να κάνει ένας personal trainer πέρα από κάποια ίσως ελάχιστα personal που ενδέχεται να υπάρχουν έστω και με τη χρήση του «κωδικού 6», τίποτα, όπως όλοι μας να καθίσει σπίτι του!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Χαμός με «ροζ» βίντεο του Φίλιππου Αρβανίτη που «άναψε φωτιές» στα social media

 

Ο χώρος της άθλησης από αυτούς που έχει πληγεί πολύ από την καραντίνα.

Αρκετοί personal trainer είναι εκείνοι που μας παρέχουν τις συμβουλές τους και μας δείχνουν ασκήσεις από στην ασφάλεια του σπιτιού μας. Όμως γενικά δεν έχουν σχεδόν καθόλου δουλειά!

Είναι personal trainer αρκετά αναγνωρισμένοι στον χώρο και μάλιστα με πολλούς followers στα κοινωνικά δίκτυα. Είτε έχουν προβληθεί μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές είτε τα βιντεάκια τους προβάλλονται ιντερνετικα σίγουρα κάνουν αρκετά views ο καθένας με τον δικό τους τρόπο.

Έχουν όνειρα και τα παλεύουν! Αγαπούν τόσο πολύ αυτό που κάνουν, τόσο που μόνο να τους κοιτάξεις καταφέρνουν να σε παρασύρει η ενεργεία που διοχετεύουν και να γυμναστείς μαζί τους, να αγαπήσεις το σώμα σου, να αγαπήσεις την γυμναστική.

Τι κάνουν στην καθημερινότητα τους; Προπονούνται στο σπίτι τους, έξω στην ύπαιθρο, αν έχουν δικό τους studioείναι τυχεροί ενώ κάποιοι χρησιμοποιούν το μπαλκόνι τους:

Δες τι κάνουν στην lockdown καθημερινότητα τους έξι personal trainer:

 

Διονύσης Βλασάκης

 

 

Γιώργος Καζακόπουλος

 

 

Παύλος Τερζόπουλος

 

 

Αγγελος Βασιλείου

 

 

Σταύρος Σκλιάς

 

 

Χρήστος Σταμούλης