fbpx

Δες τι είδους παντελόνι ταιριάζει όμορφα με το πόλο μπλουζάκι που θες να φορέσεις!

Δες τι είδους παντελόνι ταιριάζει όμορφα με το πόλο μπλουζάκι που θες να φορέσεις!

Το Polo μπλουζάκι είναι από τα ρούχα που δεν αποχωριζόταν ο James Bond όμως είναι ένα ρούχο που δεν είναι για τους ζεστούς καιρούς. Είναι όμως ότι πρέπει για το φθινόπωρο ή την άνοιξη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν θέλεις να μένεις αξέχαστος για το ντύσιμο σου αντέγραψε τον Bossio

 

Είναι ένα μπλουζάκι που μπορείς να το φορέσεις σε μια χαλαρή στιγμή αλλά και σε μια σοβαρή επαγγελματική, αρκεί να ξέρεις να το συνδυάσεις με το σωστό παντελόνι!

 

 

Είναι από τα ευκολοφόρετα  κομμάτια, που μπορεί να έχει στην ντουλάπα του ο κάθε άντρας, μιας και μπορεί να συνδυαστεί με υφασμάτινα παντελόνια, αλλά και με βερμούδες. Επίσης, ανάλογα με τον συνδυασμό που θα επιλέξεις μπορείς να ακολουθήσεις ένα επίσημο και απόλυτα κομψό στυλ ή ακόμη και ένα πιο αθλητικό στυλ.

 

 

Φοριέται με chinos, φοριέται και με τζην, αλλά και με βερμούδα. Και δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις γκολφ ή τένις για να το κάνεις βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Απλά φρόντισε  να το φορέσεις με το ανάλογο παντελόνι ανάλογα με την περίσταση.  Για μια καθημερινή μέρα στη δουλειά το τζιν παντελόνι ή το chinos είναι ότι πρέπει, αν όμως βρεθείς σε μια χαλαρή βραδινή στιγμή τότε μπορείς να το φορέσεις με βερμούδα.

Με βερμούδα μπορείς να το φορέσεις και σε ένα χαλαρό σαββατοκύριακό!