fbpx

Δες τι θα γίνει αν παραστρατήσεις της διατροφής σου ένα σαββατοκύριακο

Δες τι θα γίνει αν παραστρατήσεις της διατροφής σου ένα σαββατοκύριακο

Αν και το άγχος που παραστράτησης από τη διατροφή βαρύνει κυρίως τις γυναίκες τελευταία και πολλοί άντρες το …παθαίνουν! Το να παραστρατήσεις από τη διατροφή σου είναι εύκολο και δεν θέλει πολύ να ορμήσεις σε κάποιο ή κάποια δυνατά γλυκά ή σε κανένα πιτόγυρο. Τι θα γίνει στο σώμα σου αν συμβεί αυτό;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το πρωινό δεν βοηθά στην μείωση των κιλών, λένε αυστραλοί ερευνητές

 

Η απάντηση είναι απλή και περιορίζεται σε μια λέξη «τίποτα». Δηλαδή δεν θα γίνει τίποτα κακό αν ξεφύγεις από την πολύτιμη διατροφή σου που κράτησες με ευλάβεια εδώ και τόσο καιρό.

 

 

Για να μην έχεις τύψεις πρέπει να ξέρεις ότι μετά τη διατήρηση μιας διατροφής περιορισμένων θερμίδων ή υδατανθράκων για τόσο πολύ καιρό το σώμα σας μπορεί να αποκομίσει πραγματικά εκπληκτικά οφέλη από μια τέτοια κραιπάλη. Και εδώ είναι η καλύτερη είδηση που μπορεί να προέλθει από μία κραιπάλη: Θα έχετε απίστευτη ενέργεια και μεγαλύτερο μυϊκό φούσκωμα στο γυμναστήριο την επόμενη ημέρα!

 

 

Ο καθένας έχει βιώσει τη δύναμη που προσφέρουν οι υδατάνθρακες στο γυμναστήριο όλο αυτό το αίμα που σπεύδει στους δικέφαλους σας! Όλη αυτή η ενέργεια! Όλη αυτή η δύναμη! Η προπόνηση σας μετά την κραιπάλη θα είναι επική και θα αυξήσει το κίνητρό σας αφού θα δείτε όλη αυτή την εκρηκτικότητα στην προπόνηση σας.

 

 

Και μερικές επιπλέον καλές ειδήσεις… Αυτή η κραιπάλη μπορεί να βοηθήσει στην εκκίνηση του μεταβολισμού σας και να σας ωθήσει μακριά από μία στασιμότητα! Μία ημέρα επανατροφοδότησης θα πρέπει να είναι ένα προγραμματισμένο και καθαρό γεγονός για να αποκομίσετε τα περισσότερα οφέλη αλλά αν καταλήξετε σε μία κραιπάλη μπορεί και πάλι να θεωρηθεί επωφελής.

Στην εκτεταμένη κατάσταση της δίαιτας οι μεταβολικές λειτουργίες του σώματός σας έχουν πιθανώς αρχίσει να επιβραδύνονται και ίσως έχετε φτάσει σε ακόμη μία περίοδο στασιμότητας. Τραντάζοντας το μεταβολισμό σας με την εισροή θερμίδων και υδατανθράκων θα αυξήσει τα επίπεδα της λεπτίνης μιας ορμόνης που ρυθμίζει την πείνα τους πόθους τροφίμων και την κατανάλωση ενέργειας. Αφού η λεπτίνη αυξάνεται”,” θα σας είναι πιο εύκολο να παραμείνετε σε μια τέτοια αυστηρή καθαρή διατροφή. Θα συνεχίσετε επίσης να έχετε περισσότερη δύναμη και ενέργεια στο γυμναστήριο διότι τα αποθέματα γλυκογόνου σας θα είναι πλήρης μετά από όλους αυτούς τους υδατάνθρακες.