fbpx

Δες τι κάνουν στις διακοπές τους οι άσοι του MotoGP!

Δες τι κάνουν στις διακοπές τους οι άσοι του MotoGP!

To MotoGP πήγε διακοπές και θα επιστρέψει ξανά στις 8 Αυγούστου με τον αγώνα της Αυστρίας, έτσι οι άσοι του παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου, πήγαν διακοπές!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Άπιαστος ο Fabio! Ασυναγώνιστος παρά το «arm pump» – Άνετη νίκη στο Assen

 

Οι περισσότεροι έθεσαν σε …διακοπές και τα προσωπικά τους προφίλ στα social media, όμως κάποιοι ανέβασαν φωτογραφίες από τις χαλαρές στιγμές των διακοπών τους.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Fabio Quartararo όπως φαίνεται άφησε το …γκολφ… και προτίμησε να ασχοληθεί με τα θαλάσσια αθλήματα που όπως φαίνεται του αρέσουν πολύ.

Κάπου στη Μεσόγειο ο Fabio ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ να ασχολείται με τα θαλάσσια σπορ… φυσικά με τα πιο γρήγορα!

 

 

O Joan Mir προτίμησε διακοπές με σκάφος και όπως αναφέρουν τα σχετικά σχόλια να πλέει από τα νερά της Πορτογαλίας μέχρι εκείνα της Μεσογείου. Πάντως το τραπέζι του Joan είναι τέλειο και λείπει μόνο το τσιπουράκι!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MIR36 (@joanmir36official)


Ο Alex Rins προτίμησε τη δροσιά των βουνών και κάνει διακοπές στην Ανδόρα το κρατίδιο στα Γαλλό – Ισπανικά σύνορα. Μάλιστα ενώ η Ευρώπη καίγεται από τον καύσωνα η Ανδόρα πρέπει να έχει αρκετή δροσιά καθώς ο συμπαθής Alex είναι ντυμένος …φθινοπωρινά!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rins 42 (@alexrins)

Ο Πορτογάλος πολλά υποσχόμενος άσος του MotoGP Miguel Oliveira ακόμα δεν πήγε διακοπές αφού έχει υποχρεώσεις με τους χορηγούς. Φωτογραφίσεις και αρκετή δουλειά, ενώ δηλώνει ότι τουλάχιστον θα προλάβει να χαρεί τις παραλίες της Πορτογαλίας!