fbpx

Δες τι συμβαίνει συνήθως όταν έχεις …καλοσχηματισμένα οπίσθια!

Δες τι συμβαίνει συνήθως όταν έχεις …καλοσχηματισμένα οπίσθια!

Αν έχεις καλογυμνασμένο σώμα που περιλαμβάνει και καλοσχηματισμένα οπίσθια τότε είσαι από τους τυχερούς ανθρώπους επειδή πολύ απλά συγκεντρώνεις πολλά βλέμματα πάνω σου… κυρίως στο πίσω μέρος του σώματος σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί οι γυναίκες …ξεσηκώνονται όταν βλέπουν τον άντρα να πλένει πιάτα

 

Εσύ βέβαια μπορεί να απορείς γιατί γυναίκες αλλά και …άντρες κοιτάζουν την …πίσω σου όψη και κυρίως τα καλογυμνασμένα και καλοσχηματισμένα οπίσθια σου, αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να το κατανοήσεις εύκολα επειδή δεν βλέπεις, όπως ο κάθε  άνθρωπος, την πίσω όψη του σώματος του. Την βλέπουν όμως οι άλλες και κάποιοι …άλλοι… ας μην γελιόμαστε!

 

 

Τα καλογυμνασμένα οπίσθια ενός άντρα είναι κάτι που προσέχουν οι γυναίκες και δεν το κρύβουν. Μην αυταπατάσαι δεν κοιτάζουν το V που σχηματίζει η πλάτη σου αλλά το πόσο γυμνασμένα και …πεταχτά είναι τα οπίσθια σου!

 

 

Έρευνες δείχνουν πως το πρώτο πράγμα που αποσπά τη γυναικεία προσοχή είναι τα καλογυμνασμένα ανδρικά οπίσθια. Μάλιστα ερευνητές αποδίδουν αυτή την διαπίστωση στο γεγονός πως οι γυναίκες ασυναίσθητα συνδέουν τα σφιχτά οπίσθια με την ανδρική γονιμότητα.

 

 

Άλλες ισχυρίζονται ότι προσέχουν τα οπίσθια ενός άντρα ως αντίδραση επειδή οι άντρας κοιτούν το στήθος των γυναικών. Λένε ακόμα ότι: Πρόκειται για το πιο σεξουαλικό σημείο στο σώμα ενός άντρα ενώ από τα οπίσθια μπορεί να κρίνει πολλά πράγματα για τον αθλητικό ή μη χαρακτήρα του άντρα.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα σχετικής έρευνας όπου οι γοφοί (οπίσθια) ενός άντρα βλέπουν το 30% ενώ το υπόλοιπο είναι: Μαλλιά: 5% μάτια: 18%, χείλη: 15%,  στόμα: 11%, πρόσωπο γενικά: 48%, λαιμός: 8%, στήθος: 18%, χέρια: 19%, πόδια: 11%, κοιλιά-περιοχή γεννηπκών οργάνων: 16%, χρώμα (δέρματος κ.λπ.): 3% σώμα γενικά (βάρος. κατατομή): 59%, ύψος: 17% άλλο: 4%.

Από την άλλη υπάρχουν και άντρες που κοιτάνε τα καλογυμνασμένα αντρικά οπίσθια και σίγουρα για πολύ διαφορετικό λόγο από τις γυναίκες που καλύτερα θα είναι να μην το σκέφτεσαι καν!!!