fbpx

Δες το νέο hot ημερολόγιο της Pireli!

Δες το νέο hot ημερολόγιο της Pireli!

Με σχήμα που θυμίζει εξώφυλλο μουσικού άλμπουμ, το Ημερολόγιο Pirelli 2022, έχει τον αέρα ενός πολύτιμου συλλεκτικού βινυλίου.

Αυτή είναι το κατάλληλο… περιτύλιγμα για το πρώτο Ημερολόγιο Pirelli, που δημιουργήθηκε από έναν θρύλο της Rock: Τον Bryan Adams.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσα λίτρα καυσίμου σου κοστίζει η χαμηλή πίεση στα λάστιχα του αυτοκινήτου σου

 

Το On the Road, το θέμα και ο τίτλος του Ημερολογίου, είναι πνευματικό τέκνο του Adams, ο οποίος έχει από καιρό ασχοληθεί με τη φωτογραφική δουλειά παράλληλα με τη μουσική. Για το «Cal» επέλεξε ένα αστραφτερό καστ καλλιτεχνών σούπερ σταρ, συμπεριλαμβανομένων των Cher, Iggy Pop, Jennifer Hudson και Rita Ora για να δημιουργήσει ένα οπτικό ταξίδι σε μια μέρα από τη ζωή ενός μουσικού που περιοδεύει.

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός και κιθαρίστας ενώνεται με τους προηγούμενους φωτογράφους του Pirelli Calendar: Helmut Newton, Herb Ritts και Annie Leibovitz, αλλά είναι ο πρώτος που εμφανίζεται στις σελίδες του.

 

 

Από την αρχή, ο Adams προσπάθησε να συλλάβει όχι μόνο «την αίσθηση της γοητείας αλλά και την αίσθηση της μοναξιάς που είναι η «πραγματικότητα», στο δρόμο ενός μουσικού. Αλλά ακόμη και η μοναξιά που απεικονίζεται είναι «βουτηγμένη στη φαντασία», εξήγησε ο Καναδός βραβευμένος με Grammy, εξ ου και οι εντυπωσιακές, ατμοσφαιρικές και μερικές φορές παιχνιδιάρικες εικόνες μέσα στο τελευταίο Ημερολόγιο, το 48ο της Pirelli.

Δύο ροκ σταρ κοσμούν τα εντυπωσιακά εξώφυλλα του «The Calendar». Στο μπροστινό μέρος είναι ένα εκπληκτικό πορτρέτο της St. Vincent, γνωστή και ως Annie Clark, που ποζάρει με μια πένα κιθάρας με το σήμα της Pirelli στη γλώσσα της. Ο Adams είπε ότι ήξερε τη στιγμή που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία ότι θα ήταν το εξώφυλλο.

Στο οπισθόφυλλο είναι μια εντυπωσιακή φωτογραφία του frontman των «The Stooges», Iggy Pop, με το σώμα του βαμμένο σε ασημί χρώμα, μια αναφορά σε μια διάσημη εμφάνιση από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Κάθε μήνας συνδέεται με μια διαφορετική χρονική περίοδο καθώς παρακολουθούμε τα αστέρια σε μια φανταστική μέρα: Ο Ιανουάριος ξεκινά στις 07:45 με κυκλοθυμικές λήψεις νεκρής φύσης και εξωτερικούς χώρους του θρυλικού ξενοδοχείου Chateau Marmont του Hollywood, όπου φωτογραφήθηκαν αρκετά από τα αστέρια.

Στις σελίδα του Δεκεμβρίου, ο ίδιος ο Adams κλείνει το ταξίδι στις 04:12, στο δρόμο για την επόμενη συναυλία του με την κιθάρα του και με ένα κλασικό αυτοκίνητο.

Με μόλις τρεις ημέρες λήψης, ο Adams παραδέχεται ότι το έργο ήταν μια πρόκληση. Ο Bryan Adams, 61 ετών, είχε δημιουργήσει το «Ημερολόγιο» για το 2020. Όμως λόγω της πανδημίας του Covid 19, το έργο αναβλήθηκε για ένα χρόνο. Αυτό τον έκανε να αναλογιστεί τα 45 χρόνια παρουσίας του στην μουσική σε όλο τον κόσμο και να αισθανθεί πραγματικά το ταξίδι.