fbpx

Δεύτερος ή τρίτος γύρος στο σεξ; Δες πως μπορείς να γίνεις ο σούπερ εραστής!

Δεύτερος ή τρίτος γύρος στο σεξ; Δες πως μπορείς να γίνεις ο σούπερ εραστής!

Ο δεύτερος και ίσως …και ο τρίτος γύρος στο σεξ είναι το πιο ωραίο για μια ολοκληρωμένη βραδιά που θα λιώσεις στο σεξ!

Το σεξ και η ολοκλήρωση είναι εύκολη υπόθεση, ο επανάληψη όμως γι μια ή και δύο φορές χρειάζεται κάποια …προετοιμασία και εκεί φαίνεται η μαστοριά του καλού εραστή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε αν είσαι από τους άντρες που κάνουν πιο συχνά από τους άλλους σεξ!

 

Τι πρέπει να κάνεις όμως καθώς είστε ήδη κουρασμένοι από τον πρώτο γύρο και θέλεις να της δώσεις κι άλλη απόλαυση; Εδώ είναι τα δύσκολα τώρα. Είσαι και απαιτητικός, δεν σου έφτανε η μία φορά; Ε τότε πρέπει να κουραστείς κι άλλο αλλά να είσαι και στρατηγικός.

Πρότεινέ της να κάνετε εναλλάξ ο ένας στον άλλον ένα αισθησιακό, χαλαρωτικό μασάζ που θα βοηθήσει εσένα να ξανασηκώσεις κεφάλι και εκείνη να προετοιμαστεί καταλλήλως για το κυρίως πιάτο.

Όπου «μέσα», βλέπε δάχτυλα και γλώσσα, τους play-makers των προκαταρκτικών. Παίξε με κάθε σπιθαμή του πιο ευαίσθητου σημείου του κορμιού της και παρότρυνέ την να κάνει το ίδιο με το δικό σου. Όταν πια αισθανθείς ότι δεν αντέχει άλλο, βγάζεις τον «αρχηγό» από τον πάγκο και τον βάζεις και πάλι στο παιχνίδι.

Φυσικό και επόμενο μετά τον πρώτο γύρο να χρειάζεσαι λίγα λεπτά να ηρεμήσεις, να πέσουν οι παλμοί σου και να χαλαρώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, για έναν 20χρονο άντρα, ο απαιτούμενος χρόνος για να επιστρέψει δριμύτερος στο κρεβάτι είναι πέντε λεπτά ενώ για έναν 40χρονο τουλάχιστον μία ώρα.

Χαμήλωσε τα φώτα σε περίπτωση που τα άναψατε και βάλε αισθησιακή μουσική να παίζει στο background.

Προσκάλεσέ την να απολαύσετε μαζί ένα ζεστό ντους, που θα σας φρεσκάρει και θα ξυπνήσει ξανά τις αισθήσεις σας.