fbpx

Διακοπές μόνος; Μάθε τα υπέρ και τα κατά για να αποφασίσεις

Διακοπές μόνος; Μάθε τα υπέρ και τα κατά για να αποφασίσεις

Μόνος  σου στις διακοπές; Να φοβάσαι ότι θα είναι βαρετό να ξέρεις ότι δεν είναι και πολύ, αφού υπάρχουν έξι σοβαροί λόγοι να επιλέξεις να φύγεις μόνος σου και αν έχεις μηχανή… ακόμα καλύτερα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί είναι καλό να «στοχεύεις» σε φεμινίστριες… Έρευνα υποστηρίζει ότι δεν θα χάσεις!

 

Δες λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι:

 

No Money…

Ο σοβαρότερος λόγος νομίζω και ο πιο απλός. Αν θέλεις να πας διακοπές με την κοπέλα σου, θα πρέπει να πληρώσεις τα διπλάσια. Οπότε πας μόνος σου και το παίζεις και άνετος με τη δικιά σου ως …σύγχρονο ζευγάρι που κάνει χώρια διακοπές!

 

Απόλυτη ελευθερία…

Από το μικρότερο, μέχρι και το μεγαλύτερο. Μέχρι τι χρώμα μαγιό θα φορέσουμε. Αλλά και αν θα γίνουμε …ζάντα το βράδυ χωρίς να μας νοιάζει. Συν του ότι αν υπάρχει και ο κολλητός εκεί οι διακοπές μετατρέπονται σε ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στις ταινίες του Hangover.

 

Greek Kamaki

Ποικιλία στους στόχους των διακοπών; Θες Γαλλία (φιλέλληνες); Θες Ιταλία; (Una Faccia) Θες… Σερβία; (Αδερφία) υπάρχει μεγάλη ποικιλία αρκεί να είσαι άσος στο καμάκι!

 

Γιατί δεν είμαστε έτοιμοι να πάμε με την σύντροφο διακοπές

Εεε, αν είμαστε μαζί ένα μήνα τι διακοπές να πάμε μαζί! Και αν μας βγει στριφνή και μας χαλάσει τις διακοπές τι θα γίνει. Επομένως μόνος σου χόρευε και όσο θέλεις …πήδα!

 

Θέλεις να τα βρεις με τον εαυτό σου

Κακά τα ψέματα, αλλά οι διακοπές είναι ο χρόνος ξεκούρασης και ανασυγκρότησης. Όταν κάποιος είναι μόνος του σε αυτή την εποχή κάνει έναν απολογισμό για το τι έχει κάνει.

 

Μην αρχίζεις την μουρμούρα…

Άμα έχεις μια γκρίνια από την κοπέλα σου ένα χρόνο σερί, θα την πάρεις μαζί και στις 5 μέρες διακοπών; Όχι! Θα φύγουμε μόνοι μας και δεν θα «σκοτωθούμε» κιόλας στις διακοπές.