fbpx

Δύο μοναδικές διαδρομές με φουσκωτά στην Πάρο και Αντίπαρο

Δύο μοναδικές διαδρομές με φουσκωτά στην Πάρο και Αντίπαρο

Με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος μπορείς να απολαύσεις τις καλύτερες παραλίες και να δεις τα ομορφότερα τοπία.

Έτσι και στη Πάρο που θα φτάσεις με το αεροπλάνο ή με πλοίο και η G3 Boats έχει τα σκάφη και τις προτάσεις για να και να περάσεις καλά ακόμα και αν δεν έχεις δίπλωμα χειριστού ταχυπλόου! Μπορείς να νοικιάσεις σκάφος με καπετάνιο που θα σας πάει σε μαγευτικές παραλίες με καταγάλανα καθάρια νερά και να απολαύσεις μοναδικές εκδρομές!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ανακάλυψε τις καλύτερες παραλίες της Πάρου και των Κυκλάδων με ένα φουσκωτό ταχύπλοο!

Σου παρουσιάζουμε δύο εκδρομές που μπορείς να κάνεις μόνος σου αν έχεις δίπλωμα χειριστή, νοικιάζοντας σκάφος από την G3 Boats ή να συμμετέχεις σε μια από τις εκδρομές που οργανώνει η G3 Boats.

 

 

Δες τις προτάσεις:

 

 

Βουτιές σε καταγάλανα νερά αλλά και εξερεύνηση στα θαλάσσια σπήλαια

Είναι μια εκδρομή συναρπαστική. Η καλή ώρα για να ξεκινήσεις είναι 11 το πρωί και φυσικά από το όμορφο ψαροχώρι της Αλυκής στη νότια πλευρά της Πάρου!

 

 

Πρώτη στάση τα Παντερονήσια (ή αλλιώς Lagoon) με τα μαγευτικά πεντακάθαρα γαλανά νερά όπου φυσικά μπορείς να κολυμπήσεις αλλά να κάνεις και snorkeling ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του βυθού.

 

 

Η επόμενη στάση είναι πιο συναρπαστική και είναι οι σπηλιές της Αντίπαρου που βρίσκονται στο νότιο τμήμα του νησιού. Αν είσαι λάτρης της αδρεναλίνης μπορείς να βουτήξεις από τα ψηλά βράχια ή απλώς να κολυμπήσεις στα καταγάλανα νερά!

Προς το μεσημέρι την ώρα που ανοίγει η όρεξη ο Άγιος Γεώργιος είναι η επόμενη στάση και μπορείς να χορτάσεις την πείνα σου στις παραδοσιακές ταβέρνες τις περιοχής.

Μετά το φαγητό η επίσκεψη στο ακατοίκητο Δεσποτικό με τους αρχαιολογικούς θησαυρούς είναι μια καλή εμπειρία καις τη συνέχεια μια στάση στο Λιβάδι την παραλία με αργιλώδη άμμο ή οποία είναι η μεγαλύτερη και ομορφότερη του νησιού.

 

 

Θαύμασε το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα με ένα ποτήρι κρασί!

Και αυτή η εκδρομή από το όμορφο ψαροχώρι της Αλυκής στη νότια πλευρά της Πάρου για να επισκεφθείς μερικές από τις ωραιότερες παραλίες που έχουν πρόσβαση μόνο από θάλασσα αλλά και να θαυμάσεις μοναδικά τοπία και φυσικά  το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα!

 

 

Με ρότα προς το βόρειο τμήμα του νησιού κάνεις τον γύρο μέχρι τις παραλίες Λιβάδι και μοναστήρια όπου μπορείς να κολυμπήσεις. Καλή ώρα να αποπλεύσεις είναι το μεσημέρι!

 

 

Στην επιστροφή καβατσάροντας το νοτιότερο τμήμα του νησιού μπορείς να θαυμάζεις το μοναδικό ηλιοβασίλεμα κάνοντας μια στάση για ένα ποτήρι κρασί εν πλω!