fbpx

Δώσε τη σημασία που πρέπει στο μαλλί σου με 5 απλά tips

Δώσε τη σημασία που πρέπει στο μαλλί σου με 5 απλά tips

Τα μαλλιά των ανδρών θέλουν προσοχή και μάλιστα περισσότερο από τις γυναίκες επειδή οι άνδρες τα ταλαιπωρούν περισσότερο ενώ βάλλονται από την τριχόπτωση. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος είναι η εμφάνιση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 tips για να μην καταστρέφεις το δέρμα σου στο ντουζ!

 

Η κόμμωση το styling δηλαδή  και η ύφη μεταμορφώνει το όλο παρουσιαστικό μας και η εποχή της άνοιξης είναι η καλύτερη για να επιλέξουμε το στυλ που μας ταιριάζει.

Δες ποια είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις:

  1. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποδώσετε τα στυλ των μαλλιών σας είναι να ακολουθήσετε με προσοχή τις τάσεις της εποχής.
  2. Τα σωστά προϊόντα gel και πάστας για τα μαλλιά δεν πρέπει να λείπουν την γκαρνταρόμπα σας.
  3. Το υγρό look και οι επιμελώς ατημέλητες αφέλειες αποδίδονται με τον καλύτερο τρόπο όταν το προϊόν είναι το κατάλληλο για τα μαλλιά.
  4. Κάθε εκδήλωση έχει αντίστοιχα τις δικές της απαιτήσεις. Φροντίστε να ενημερώστε τον στυλίστα σας για τις δικές σας δραστηριότητες ώστε να δώσει στα μαλλιά σας το κατάλληλο κούρεμα που θα μπορείτε να το προσαρμόσετε αντίστοιχα.
  5. Ακόμη και στην πιο έντονη δραστηριότητα το σωστό κούρεμα με το κατάλληλο προϊόν δεν θα σας εγκαταλείψει. Η τακτική επίσκεψη στον στυλίστα εξασφαλίζει και τη γενικότερη υγεία των μαλλιών. Και μη ξεχνάτε το καλό κούρεμα σας εξασφαλίζει και αρκετή αυτοπεποίθηση!!