fbpx

Είσαι έτοιμος για τη «μεγάλη έξοδο»;

Είσαι έτοιμος για τη «μεγάλη έξοδο»;

Με το που άκουσες τα πρώτα λόγια των ειδικών για χαλάρωση των μέτρων της καραντίνας,   το μυαλό σου άρχισε να «ταξιδεύει» στην πρώτη μέρα της «μεγάλης εξόδου» από τον εγκλεισμό μαζί με την αγαπημένη σου μηχανή και είναι λογικό!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πόσο επηρεάζει τη μηχανή σου η ακινησία λόγω κορωνοϊού

 

Άλλωστε όπως λένε οι ειδικοί λίγο ακόμα έμεινε να αρθούν τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας και σίγουρα δεν θα είσαι ο μοναδικός που θα την καβαλήσει και θα βγει στους δρόμους. Θα είσαι εσύ και χιλιάδες άλλοι. Εσύ όμως θα είσαι έτοιμος για τη «μεγάλη έξοδο»;

Αν είσαι από εκείνους που εργάζονταν στη καραντίνα, επομένως κυκλοφορούσαν τη μηχανή …ξεκλέβοντας και λίγο από το δρομολόγιο για εκτόνωση, τότε το θέμα είναι πιο απλό!

Αν όμως είσαι από εκείνους που αναγκαστικά την είχαν ακινητοποιημένη τότε πρέπει να ετοιμαστείς για να μην φτάσει η ώρα και εσύ τρέχεις στο συνεργείο αντί στους δρόμους!

Μία καλή ιδέα τώρα που κάθεσαι είναι να κάνεις έναν μηχανικό έλεγχο στη μηχανή σου. Την μπαταρία, τα λάδια και γενικά τα υγρά μέχρι και τον αέρα στα λάστιχα, ώστε να είσαι σίγουρος ότι η μηχανή σου είναι έτοιμη να βγει σωστά στο δρόμο!

Από την άλλη αν κάνεις σχέδια για το που θα πας καλύτερα να τα αφήσεις για να μην απογοητευτείς. Σκέψου ότι εκείνη τη μέρα θα βγούνε όλοι και είναι λογικό. Άφησε λοιπόν την ημέρα της «μεγάλης εξόδου» χωρίς προγραμματισμό, καβάλα τη μηχανή σου και όπου σε βγάλει ο δρόμος!