fbpx

Είσαι έτοιμος να της κάνεις σέξι έκπληξη με ένα στριπτίζ;

Είσαι έτοιμος να της κάνεις σέξι έκπληξη με ένα στριπτίζ;

Συνήθως οι γυναίκες μας κάνουν στριπτίζ και το χαιρόμαστε. Το ανδρικό στριπτίζ είναι αρκετά σπάνιο αν και κάποτε οι περισσότεροι (και οι περισσότερες) τα πετούσαν σε κάθε ευκαιρία πάνω στις μπάρες και στα τραπέζια των μπαρ επηρεασμένοι από την ταινία 9 ½ εβδομάδες!

Γελούσαν πονηρά όταν έπαιζε το « You can leave your hat on » με τα ρούχα να βγαίνουν ένα ένα… Το στριπτήζ γενικά είναι μέρος του σεξουαλικού παιχνιδιού και ειδικά όταν ένας άνδρας αφιερώνει στη γυναίκα το θέαμα του αργού αισθησιακού γδυσίματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι κάνει σεξ ένας πραγματικός μάγκας

 

Υπάρχουν δύο πιθανότητες. Η μια να σου ζητήσει η καλή σου και η άλλη να της το κάνεις έκπληξη! Με μια διαφορά αν είστε σε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο. Στο σπίτι τα πράγματα είναι πολύ εύκολα είτε στο ζητήσει είτε όχι επειδή έτσι και αλλιώς τα ρούχα σου θα τα βγάλεις…

Το θέμα είναι όταν στο ζητήσει στο κλαμπ εκεί που είστε εκστασιασμένοι από το αλκοόλ και μέσα στο κέφι, αν και δεν είναι και πολύ της μόδας! Τι κάνεις τότε; Απλά μην διστάζεις! Ντροπές δεν υπάρχουν στο σεξουαλικό παιχνίδι. Είναι μία εμπειρία που θέλεις να ζήσεις και δεν πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτό ούτε και να σε κατηγορήσει ο σύντροφος σου που μάλλον θα ανάψει και μόνο στην ιδέα.

Θα προσέξεις μόνο το εξής! Αν κάνεις εσύ την έκπληξη θα βλέπεις τις αντιδράσεις της μέχρι ποιο ρούχο αντέχει και θέλει να βγάλεις. Δηλαδή μπορεί να σου ζητήσει να μην μείνει με το εσώρουχο και εσύ θα πρέπει να σταματήσεις αλλιώς θα την προσβάλεις! Σε διαφορετική περίπτωση φτάσε μέχρι εσώρουχο χωρίς κολλήματα!!!

Αν το έχεις βάλει στο μυαλό σου από νωρίς να της κάνεις έκπληξη για παράδειγμα στα γενέθλια της πρόσεξε τι θα φορέσεις. Βάλε τα πιο αισθησιακά εσώρουχα σου για παράδειγμα ένα ερωτικό μποξεράκι! Αν θέλεις να ανάψεις την ατμόσφαιρα και δεν διαθέτεις τόσο καυτά εσώρουχα μπορείς να αγοράσεις ειδικά για την περίσταση. Μην κάνεις το λάθος και εμφανιστείς για στριπτήζ μόνο με τα εσώρουχα. Βάλε μπλούζα παντελόνι και ότι άλλο μπορείς να φορέσεις όπως ένα καπέλο  γυαλιά μπότες, βασικά ότι θέλεις αλλά να είσαι ντυμένος.

Μπορείς να κάνεις ακόμα πιο ερωτική την ατμόσφαιρα αν έχεις και κάποια σύνεργα. Αυτά μπορεί να είναι χειροπέδες ένα ραβδί ή ακόμα καλύτερα ένα μαστίγιο και ότι άλλο σκεφτείς. Το πώς θα τα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από τη φαντασία σου. Ακόμα και λίγες φράουλες τις οποίες θα δίνεις στην σύντροφο σου ή σιρόπι φράουλα και σοκολάτα μπορούν να είναι τα σύνεργα σου. Αν θέλεις πάλι κάντε το ακόμα πιο προχωρημένο αφού φαντασιώνονται να τους κάνει έρωτα ένας αστυνομικός μία νοσοκόμα ένας αεροπόρος . Αν διαθέτεις μία τέτοια στολή μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και να κάνεις τη σκηνή ακόμα πιο καυτή.

Πριν αρχίζεις να τα βγάζεις παρατήρησε με μια ματιά το χώρο γύρω σου ώστε να να μπορείς να κινηθείς ανάλογα. Σκέψου να πατήσεις ένα γυαλί την ώρα του στριπτήζ ή να σκοντάψεις σε ένα μαξιλάρι ή να πέσεις από την μπάρα!

Όλη η προετοιμασία πάει χαμένη αν ο χορός δεν ανταποκρίνεται στην ατμόσφαιρα. Δεν απαιτείται να είσαι επαγγελματίας χορευτής . Κράτα το ρυθμό. Το βασικό είναι αυτό. Αν δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στο στριπτήζ και να κρατάς παράλληλα το ρυθμό σκέψου απλά ότι χορεύεις εκείνη τη στιγμή και προσπάθησε να ξεχαστείς. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αισθάνεσαι άνετα.

Μην βιάζεσαι να βγάλεις όλα τα ρούχα. Όσο πιο πολύ αργείς τόσο παρατείνεται η διέγερση και ανάβει η ατμόσφαιρα. Κάθε φορά βγάζεις από ένα ρούχο το οποίο μπορείς να ρίχνεις στη σύντροφο σου. Ανάλογα με τη σκηνή που έχεις ετοιμάσει κινείσαι ανάλογα. Αν π.χ. έχεις φράουλες μπορείς να δίνεις μία κάθε τόσο και να συνεχίζεις το στριπτήζ. Επίσης”,” αν έχεις βάλει μία καρέκλα κινείσαι γύρω από αυτή και κατά διαστήματα μπορείς να χαϊδεύεις στιγμιαία την σύντροφο σου ή να ανταλλάζεις ένα γρήγορο γλωσσόφιλο. Σε κάθε περίπτωση κράτησε το πάνω χέρι. Αν η σύντροφος σου σε πλησιάζει απόφυγε την. Η πρόκληση είναι βασικό στοιχείο του στριπτήζ. Καθώς βγάζεις τα ρούχα σου μπορείς να αποκαλύπτεις στιγμιαία σημεία του σώματος σου και μετά να τα καλύπτεις απότομα.

Αν η έκπληξη γίνει στο σπίτι σου φρόντισε να βάλεις μία άκρως αισθησιακή μουσική. Προσοχή στον φωτισμό! Δεν μπορείς να κάνεις στριπτήζ με τα παράθυρα ανοιχτά! Διάλεξε χαμηλό φωτισμό. Είναι καλύτερα να είναι κλειστά τα φώτα και να ανάβει μόνο ένα φωτιστικό ή ακόμα καλύτερα το φως των κεριών αλλά πρόσεξε τις κινήσεις σου μην πάρετε καμιά φωτιά! Το φως των κεριών προκαλεί μία πολύ αισθησιακή αντανάκλαση στο δέρμα σου.