fbpx

Εντυπωσιακές εικόνες του Adrien Van Beveren από τη προετοιμασία του για το Ράλι Ντακάρ

Εντυπωσιακές εικόνες του Adrien Van Beveren από τη προετοιμασία του για το Ράλι Ντακάρ

Ο Adrien Van Beveren, ένας από τους κορυφαίους αναβάτες των χωμάτινων και οδηγός της Monster Energy Yamaha Rally, μετείχε σε αγώνα προετοιμασίας για το Ράλι Ντακάρ του 2021 και οι εικόνες που έρχονται από την έρημο είναι θεαματικές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να τι πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να αλλάξεις την μοτοσικλέτα σου!

Για την ιστορία ο Beveren βρέθηκε στη κορυφή του δεύτερου Hail Baja, του τελευταίου δηλαδή αγώνα προετοιμασίας για το Ντακάρ.

 

 

Όπως είπε ο Γάλλος αναβάτης η συμμετοχή του αποδείχθηκε εξαιρετικά παραγωγική λόγω του δύσκολου εδάφους που χρειάζονταν απαιτητική τεχνική πλοήγηση.

 

 

Ο Adrien Van Beveren, αγωνίστηκε με την Yamaha WR450F διανύοντας τα 491 χλμ. τερματίζοντας 31 λεπτά μπροστά από τον δεύτερο Mishal Alghuneim της KTM! «Ήταν υπέροχα σε αυτούς τους δύο αγώνες στο Hail Baja. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που καταφέραμε. Η αίσθηση μου ήταν πολύ καλή και ένιωσα υπέροχα στην έρημο. Το δεύτερο στάδιο είχε πολύ υψηλές ταχύτητες και ήμουν απόλυτα άνετος, οπότε αυτό μου δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη μπροστά από τον Ντακάρ. Τώρα θα ξεκουραστώ για μια εβδομάδα πριν προετοιμαστώ για τον μεγάλο αγώνα τον Ιανουάριο».