fbpx

Εξαφανίστηκε ο Hamilton –Μάθε το γιατί – Διαψεύδει η Mercedes

Εξαφανίστηκε ο Hamilton –Μάθε το γιατί – Διαψεύδει η Mercedes

Μετά τον άδικο για εκείνον φινάλε του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 του 2021, ο Lewis Hamilton έχει εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον του.

Ο Βρετανός δεν έδωσε το παρών στο FIA Gala, πράγμα που μπορεί να του φέρει ποινή – θα αποφασίσει για αυτό ο νέος Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Mohammed Ben Sulayem. Έκανε αρχικά unfollow τον επίσημο λογαριασμό της Formula 1 στο Instagram, μετά όλους όσους ακολουθούσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: O Hamilton πουλάει την Pagani Zonda 760LH – Δες πόσα κερδίζει!

 

Παράλληλα έχει επιλέξει τη σιωπή. Ούτε δηλώσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, ούτε καν μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί να θεωρούν πως σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση από την ενεργό δράση (Διαβάστε εδώ), έχοντας χάσει το ενδιαφέρον του μετά από τον τρόπο που έχασε το πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι.

Ο διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, ήταν ο πρώτος που άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο αφού στην ομάδα τους επικρατούσε μεγάλη απογοήτευση από τους χειρισμούς της FIA. Όμως με νέες του δήλωσεις, ο Αυστριακός καθησύχασε τους εκατομμύρια θαυμαστές του κορυφαίου Βρετανού οδηγού.

Ο Wolff μίλησε στο Motorsport-total.com : «Όλοι έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα και ο Lewis περισσότερο από τον καθένα μας. Μέχρι τον τελευταίο γύρο κατακτούσε το πρωτάθλημα και μετά, από τη μία στιγμή στην άλλη, του το πήραν. Είναι λογικό να χάνεις την πίστη σου γιατί δεν κατανοείς τι συμβαίνει. Η σιωπή του βασίζεται στο ότι δεν υπάρχουν λόγια να πει».

O Wolff τόνισε ότι καταλαβαίνει απόλυτα τον Hamilton, ο οποίος κατάφερε να επιδείξει μια απίστευτη απόδοση στον τελικό της Φόρμουλα 1 και να φθάσει στο σημείο να κατακτά το Πρωτάθλημα μέχρι και τον τελευταίο γύρο, ώστε τελικά να του το πάρουν με τον τρόπο που συνέβη.

Ο Wolff ανέφερε ότι βοήθησε πολύ στην ψυχολογία του η ανάδειξη του Hamilton σε «Sir» μόλις λίγες ημέρες μετά το τέλος του τελικού του Άμπου Ντάμπι (την Τετάρτη μετά την Κυριακή), με τον ίδιο να τονίζει στον βρετανό ότι είναι μια απίστευτη τιμή για την δουλειά του, τις προσπάθειές του και ό,τι έχει επιτύχει όλα αυτά τα χρόνια.