fbpx

Επέστρεψες στην δουλειά; Κάντο πιο εύκολο… χαλαρά!

Επέστρεψες στην δουλειά; Κάντο πιο εύκολο… χαλαρά!

Καλή η ξεκούραση αλλά επέστρεψες στη δουλειά και φυσικά πρέπει να δουλέψεις, αλλά όπως για όλους μας αυτό δεν είναι και το καλύτερο.

Πως λοιπόν θα εξομαλύνεις την επιστροφή σου στη δουλειά;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 τρόποι για να μπορέσεις να πετύχεις κάθε στόχο που βάζεις!

 

Το πρώτο και καλύτερο είναι να είσαι χαμογελαστός! Αν και σίγουρα δεν έχεις διάθεση δεν χρειάζεται να δίνεις δικαίωμα στους άλλους να σε ρωτάνε τι έχεις!

Συνήθως ο όγκος της δουλειάς που συγκεντρώνεται μετά από μία περίοδο απουσίας είναι δυσθεώρητος. Μην μπλοκάρεις. Χαλάρωσε και άρχισε σταδιακά να διεκπεραιώνεις τις δουλειές. Κανένας δεν θα σε κατηγορήσει!

Προσπάθησε να κάνεις συχνά διαλλείματα, τέτοιας χρονικής διάρκειας που να μην προκαλέσουν τον προϊστάμενο σου. Διάλλειμα είναι ακόμα να ξεχαστείς για λίγο στα social η να πας να κάνεις έναν ακόμα καφέ!

Κανόνισε μια βόλτα για το απόγευμα! Με απλά λόγια δεν είναι απαραίτητο να πας αμέσως σπίτι μετά τη δουλειά ή το γυμναστήριο που πας μετά τη δουλειά. Κανόνισε μια μικρή έξοδο έτσι για ξεπικάρισμα!

Σχεδίασε την επόμενη ξεκούραση ή τις διακοπές του καλοκαιριού. Με προτεραιότητα το επόμενο σαββατοκύριακο σχεδίασε μια εξόρμηση. Αυτό θα σου δώσει άλλη αίσθηση για να βγάλεις σε πέρας την επιστροφή στη δουλειά!