fbpx

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες δεν γουστάρουν «κουστουμάτους»

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες δεν γουστάρουν «κουστουμάτους»

Τα τελευταία χρόνια κυρίως για διαφημιστικούς λόγους προωθούνται θέματα για το αντρικό ντύσιμο που αρέσει στις γυναίκες και αυτό είναι όλως τυχαίως το «κοστουμάτο»  και δήθεν …σικάτο ντύσιμο!

Ποια είναι όμως η αλήθειας; Ακριβώς το αντίθετο και αποτυπώνεται σε έρευνα που έκανε μεγάλο e shop ρουχισμού και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1000 γυναίκες, εντόπισε τις προτιμήσεις των γυναικών για το ανδρικό ντύσιμο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η επιστροφή της κλασσικής αθλητικής λευκή κάλτσας, όπως παλιά! Μάθε πως τις φοράς σωστά!

 

Το 40% των γυναικών δήλωσε ότι της αρέσει το casual ντύσιμο στον άντρα, όπως ένα τζην παντελόνι και ένα t-shirt. Μάλιστα, το 17% επέλεξε το συγκεκριμένο look ως το αγαπημένο του όλων.

Μπορεί τα baggy παντελόνια και γενικότερα το άνετο athleisure στυλ να είναι της μόδας, ωστόσο τα θηλυκά φαίνεται να προτιμούν τις όχι και τόσο χαλαρές γραμμές. Το 40% προτιμά τη slim fit εφαρμογή, που αγκαλιάζει το σώμα και το αναδεικνύει.

Το 25% των γυναικών είπε πως ένα ζευγάρι brogues είναι το ιδανικό υπόδημα για κάθε σύγχρονο άντρα που σέβεται τον εαυτό του, ενώ σχεδόν το 90% ανέδειξε το δέρμα ως το πιο κομψό και αρρενωπό υλικό κατασκευής ενός αντρικού παπουτσιού.

Το κλασικό τντύσιμο με κοστούμι είναι αυτό που αρέσει στις γυναίκες, αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Το 78% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι ένας άντρας μέσα σε ένα καλοραμμένο κοστούμι -χωρίς γραβάτα- είναι απλά ακαταμάχητος.

Συγκεκριμένα οι γυναίκες πιστεύουν ότι:

 

Για τα τζην

Τα τζην είναι πρώτα σε προτίμηση μιας και καταφέρνουν να κολακεύουν κάθε άντρα. Είναι το παντελόνι που δίνει την απαραίτητη καθημερινή, σχεδόν “αθλητική” εμφάνιση, χωρίς να την κάνει εντελώς πρόχειρη όπως η φόρμα. Επιπλέον, είναι ένα ρούχο που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί με το βράδυ. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να βάλεις στην άκρη τα υφασμάτινα σου. Απλώς το jean είναι αυτό που προτιμάται κατά βάση.

 

Για τα t-shirts

Ίσως να σου φαίνεται αυτονόητο, μιας και τα κοντομάνικα είναι ό,τι πιο συχνό φοράνε οι άντρες. Παρόλα αυτά η λεπτομέρεια βρίσκεται στη λέξη t-shirt. Όχι polo μπλουζάκια- αυτά με κουμπιά και τον γιακά-, αλλά t-shirt! Ειδικά τα λευκά ή τα μαύρα μονόχρωμα, συνδυασμένα με jean και sneakers είναι πραγματικά γυναικομαγνήτης.  Η απλότητα και η αμεσότητα που δείχνεις με αυτό το στυλ ντυσίματος είναι που τις ελκύει.

 

Τα πουκάμισα

Ο συνδυασμός t-shirt, πουκάμισο και jean είναι μοναδικός. Έχει στυλ, άνεση, απλότητα και το απαραίτητο “υφάκι”. Φυσικά, ο τρόπος που θα επιλέξεις να φορέσεις ένα πουκάμισο στην καθημερινότητα σου παίζει ρόλο. Για παράδειγμα, τα πολύ στημένα και κολλαριστά πουκάμισα θα εντυπωσιάσουν, αλλά θα σε κάνουν πιο απρόσιτο. Ενώ ένα πιο απλό καθημερινό πουκάμισο, με τα δυο πρώτα κουμπιά ξεκούμπωτα, σε κάνουν πιο προσιτό.

 

Τους αρέσουν τα αξεσουάρ αλλά με …στιλ!

Τα αξεσουάρ που είναι μια πονεμένη ιστορία. Αν δεν ξέρεις πως να φορέσεις τα αξεσουάρ και πότε είναι αρκετά αυτά που φοράς, μείνε απλά σε ένα όμορφο και κλασικό ρολόι. Το ρολόι για αρχή, είναι απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε άντρα για αυτό φρόντισε να κάνεις μια σωστή επιλογή. Έπειτα τα υπόλοιπα έξτρα αξεσουάρ είναι παγίδα. Πρέπει να είναι τόσο όσο. Δηλαδή, ωραία τα βραχιόλια αλλά μην γίνει το χέρι λατέρνα. Αν δεν είσαι σίγουρος περιορίσου στο ένα ή δυο αξεσουάρ ή ρώτα κάποια φίλη σου. Γιατί τα χέρια είναι από τα σημεία που πάντα κοιτάει μια γυναίκα!

 

Περί παπουτσιών

Τα μοδάτα sneakers- τύπου στάρακια, stansmith- ή τα όμορφα και περιποιημένα αθλητικά. Μπορεί για σένα τα παπούτσια να είναι το πιο αμελητέο σε όλη σου την εμφάνιση, αλλά πίστεψε με μπορούν να καταστρέψουν ένα υπέροχο σύνολο. Επίσης, αν τα παπούτσια σου είναι ταιριαστά με το σύνολο σου, αλλά δεν είναι περιποιημένα τότε επίσης είσαι κάρτα! Φρόντισε τα παπούτσια να είναι πάντα καθαρά όταν θα βγεις από το σπίτι γιατί αυτό είναι δείγμα επιμέλειας, καθαριότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια. Ναι, όλα αυτά είναι που θα σκεφτεί μια γυναίκα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο που θα σε σκανάρει από την κορυφή ως τα νύχια.