fbpx

Η ανανεωμένη Ε63 AMG δείχνει πολύ περισσότερο όμορφη

Η ανανεωμένη Ε63 AMG δείχνει πολύ περισσότερο όμορφη

Η ψηφιακή απεικόνιση της ανανεωμένης Ε63 AMG της Mercedes, δείχνει μια μορφή που θα μπορούσε να είναι η εργοστασιακή εκδοχή του αυτοκινήτου.

Είναι ένα εξαιρετικά αληθοφανές ψηφιακό σκίτσο για την Mercedes-Benz E 63 AMG. Ένα από αυτά που ξεχωρίζουν χάρη στην πολύ καλή προσέγγιση, τόσο από την αισθητική μεριά, όσο και από αυτή της πιο πιθανής εργοστασιακής μορφής.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά στην οδήγηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

 

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα, είναι πως οι προθέσεις της Mercedes δεν περιλαμβάνουν απλή ανανέωση της εμφάνισης του μοντέλου αλλά επεμβάσεις σε πολλούς τομείς. Το μοντέλο που περιμένουμε να κάνει την επίσημη εμφάνισή του μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι, θα είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό που έχουμε τώρα μπροστά μας, από τις ψηφιακές απεικονίσεις που έχει σχεδιάσει ο Anuar Sundet από το Καζακστάν.

Στο εσωτερικό, από το οποίο δεν έχουμε ούτε καν rendering, είναι σίγουρο ότι περιμένουμε να έχει νέο τιμόνι και την τελευταία γενιά του infotainment με τις μεγαλύτερες οθόνες και το πλέον εξελιγμένο MBUX.

Η μεγαλύτερη αλλαγή ωστόσο, αναμένεται να είναι αυτή που θα αφορά το μηχανικό σύνολο της κορυφαίας σε επιδόσεις έκδοση του μοντέλου. Κάτω από το εμπρός καπό, θα βρεθεί ο V8 των 4,0 λίτρων με τους δύο υπερσυμπιεστές, που υπήρχε και στην προηγούμενη έκδοση του μοντέλου αλλά με εκτενείς αλλαγές και το mild hybrid σύστημα που αλλάζει χαρακτήρα στο μοντέλο.