fbpx

Η ειρήνη είναι η πιο sexy τραγουδίστρια που ξεσηκώνει!!!

Η ειρήνη είναι η πιο sexy τραγουδίστρια που ξεσηκώνει!!!

Διαθέτει αναλογίες που κολάζουν και είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου η πιο sexy τραγουδίστρια.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ελένη Μενεγάκη: Η πιο σέξι 50άρα που δεν της φαίνεται διόλου η ηλικία της!

 

Ειδικά όταν εμφανίζεται με μαγιό στην παραλία προκαλεί μια ταραχή και που να δείτε τι γίνεται στη σκηνή όταν τραγουδάει.

 

 

Το κορίτσι γυμνάζεται αλλά τρώει και μάλιστα πολύ! Το μενού της μάλιστα περιλαμβάνει από χάμπουργκερ και πίτσες μέχρι γλυκά που είναι θερμιδικές βόμβες, κάτι όμως που δεν πτοεί την τραγουδίστρια.

 

 

Κι’ αυτό όχι μόνο επειδή γυμνάζεται αλλά έχει έναν πολύ καλό μεταβολισμό, αυτόν που δεν υπάρχει σε άλλους φυσιολογικούς ανθρώπους. Είναι ίσως η μοναδική γυναίκα-η μια από τις ελάχιστες-στην οποία διακρίνονται οι Απολλώνειοι κοιλιακοί, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι να δημιουργηθεί.

 

 

Η εμφάνισή της προ ημερών στο κέντρο που εμφγανίζονται οι Ρουβάς, Ρόκκος και Παπαρίζου για να δει το πρόγραμμα ήταν μάλλον συντηρητική γι’ αυτούς που περίμεναν να δουν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Με πουκάμισο, παντελόνι, τιράντες και πέδιλα η Ειρήνη προσήλθε ως ένας θηλυκός χίπστερ και πολύ μας στεναχώρησε το κορίτσι που χαίρεται εσχάτως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Κρίμα κι άδικο ρε γαμώτο, γι’ αυτό απολαύστε την όπως πρέπει στις φωτό που ακολουθούν…