fbpx

Η Λένα Λυβίζου με τα εκπληκτικά οπίσθια είναι η Ελληνίδα «βασίλισσα» του twerk

Η Λένα Λυβίζου με τα εκπληκτικά οπίσθια είναι η Ελληνίδα «βασίλισσα» του twerk

Συνήθως ακούγοντας κανείς τη λέξη twerk το μυαλό πηγαίνει σε εξωτικές λατίνες χορεύτριες με εκπληκτική πίσω όψη οι οποίες τρελαίνουν τον ανδρικό πληθυσμό ενώ κάνουν τον γυναικείο να θαυμάζει και να ζηλεύει τα εντυπωσιακά κορμιά και τις χορευτικές αισθησιακές φιγούρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η γνώριμη μας Cherie προκαλεί και πάλι …επικίνδυνα και μας αρέσει

 

O πιο hot χορός είναι η τελευταία τάση στα χορευτικά της pop μουσικής σκηνής και όπου παρουσιάζεται γίνεται χαμός.  Σίγουρα όλοι έχουν δει τη Rihanna, τη Nicky Μinaj, τη Jennifer Lopez ή τη Miley Cyrus να κάνουν το εντυπωσιακό κούνημα των γλουτών που αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό. Στην Ελλάδα άξια εκπρόσωπος του συγκεκριμένου είδους είναι η Λένα Λυβίζου ή Anel Li όπως είναι το παρατσούκλι της. Η Λένα είναι χορογράφος και καθηγήτρια χορού η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της ομάδα twerk με την οποία πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορα events προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού.

 

 

Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα η Λένα με τα εκπληκτικά οπίσθια «οργώνει» την Ελλάδα όπου την καλούν και πραγματοποιεί με την ομάδα της ένα απίστευτο show λαμβάνοντας τα επιφωνήματα ενθουσιασμού και τα χειροκροτήματα από τους επισκέπτες που έρχονται για να απολαύσουν το μοναδικό αυτό show.

 

 

Η ομάδα της λέγεται ‘Li’s EMPIRE’ και συμπεριλάμβανει 4 ομάδες, τις Li’s TWERK °C που είναι και η η πρώτη χορευτική ομάδα Twerk που δημιουργηθηκε στην Ελλαδα το 2014, TwerkaLicious, Twerk-Stars και τις new TwerkahoLics. Διδάσκοντας από το 2006 η Anel Li συνδιάζει διάφορα female styles οπως twerk, dancehall, hip hop, reggaeton, salsa, latin & σε συνδιασμό με hot ακροβατικά δημιουργεί εντυπωσιακές χορογραφίες.

 

 

Το Twerking με προέλευση από τη Νέα Ορλεάνη , εξαπλώθηκε σε όλον τον κόσμο και έγινε ή νέα μόδα! Η έντονη κίνηση των γοφών και τα τινάγματα που είαναι το βασικό χαρακτηριστικό του χορού πέρα από sexy – πίσω ώστε να μεταδίδεται η κίνηση στα οπίσθια η οποια ειναι ενας παρα πολυ sexy είναι και ένας τέλειος τρόπος να γυμνάσεις την «επίμαχη περιοχή» και φυσικά να κάψεις θερμίδες με διασκεδαστικό τρόπο– όπως γίνεται άλλωστε με όλα τα είδη χορού.