fbpx

Η Μόνικα Μπελούτσι έγινε 55 αλλά παραμένει πολύ σέξι

Η Μόνικα Μπελούτσι έγινε 55 αλλά παραμένει πολύ σέξι

Τα 55 της χρόνια έκλεισε ο ορισμός της θηλυκότητας ή αλλιώς η γυναίκα που λατρέψαμε τις καμπύλες της, της Μόνικα Μπελούτσι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η κόρη των Alec Baldwin και Kim Basinger είναι πολύ hot

 

Την θυμάμαι ακόμη εκείνη την βραδιά στο «Κτήμα Νάσιουτζικ» την άνοιξη του 2004, όταν η Μόνικα Μπελούτσι ήρθε ως επίσημη προσκεκλημένη στο πάρτι για το πρώτο τεύχος του περιοδικού Celebrity. Ναι, έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια και κάτι μήνες αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τις τρεις κουβέντες που ανταλάξαμε και την χειραψία με αυτή την μικροκαμωμένη Θεά.

 

 

Φορούσε μαύρο παντελόνι και σακκάκι, ήταν ελάχιστα βαμένη, αλλά ξεχώριζε πολύ εύκολα από τις κυρίες της κοσμικής Αθήνας που είχαν δώσει το παρόν για να την δουν.

 

 

Είχε αυτή την αύρα της γυναίκας που αποπνέει μια αισθησιακή αλλά σε καμία περίπτωση φθηνή θηλυκότητα, που ξέρει ότι βρίσκεται στο επίκεντρο σχεδόν κάθε στιγμή και το απολαμβάνει.

 

 

Εκείνο το βράδυ ήταν τριανταεννέα ετών, η απόλυτη ενσάρκωση της γυναίκας και μια σταρ μετά την «Μαλένα» του 2000, την ταινία που απογείωσε την καριέρα της. Σήμερα κλείνει τα πενήντα πέντε της χρόνια, και ο χρόνος δείχνει να μην έχει αγγίξει αυτή την γυναικάρα που εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα πιο γοητευτικά πλάσματα εντός και εκτός της μεγάλης οθόνης.

Είμαστε τυχεροί που τα τελευταία χρόνια έρχεται συχνά τα καλοκαίρια στην χώρα μας τιμώντας την Πάρο κυρίως, όπου περνάει μεγάλο διάστημα των διακοπών της. Έτσι κι αλλιώς για πολλούς από εμάς τους άρρενες θα είναι πάντα η Μαλένα Σκορντία, αυτή που έβγαινε βόλτα το χωριό και σταματούσε η κίνηση για να την δουν να λικνίζεται τόσο-όσο.